GEJ TERORISTA: Organizator masakra u Parizu je najobičnija kukavica! OVO JE NJEGOVA TAJNA (FOTO) (VIDEO)

Abdeslam, inače Francuz marokanskog porekla, odrastao je u Briselu i voleo je da posećuje gej klubove u kojima je bio čest gost

  • 33

Salah Abdeslam (26), terorista koga je u petak uveče ranila i uhapsila belgijska anti-teroristička jedinica, bio je u bekstvu od 13. novembra i napada islamista u Parizu u kojima je poginulo 130 ljudi.

ZAŠTO JE BRISEL NAJGORI GRAD ZA ŽIVOT U EVROPI?! Terorizam, mržnja, štrajkovi, smrad, ulice opasnije od Prištine (FOTO) (VIDEO)

Abdeslam, inače Francuz marokanskog porekla, odrastao je u Briselu u koji je pobegao autom samo nekoliko sati po napadu u Parizu. Policija veruje da je on odigrao ključnu ulogu u logistici koja je organizovala napad i ispratio troje bombaša samoubica koji su se razneli u blizini stadiona "Francuska", kao deo koordinisanih napada.

PARISKI MONSTRUM JE U BRISELU: Pronađeni otisci prstiju Salaha Abdeslama, osumnjičenog za terorizam u Francuskoj

Printskrin: Sky News Printskrin: Sky News

Policija proverava infornacije da je i on planirao samoubilački napad u Parizu, u 18 okrugu i da se predomislio. Njegov brat Ibrahim se razneo i poginuo u pariskom baru u Bulevaru Volter. Abdeslam je pozvao prijatelje da dođu i povezu ga nekoliko sati posle napada. Dok su ga vozili u Belgiju, auto je nakratko zaustavljen na fransusko-belgijskoj granici i njegova lična karta je proverena, a on je malo kasnije propušten da prođe u Belgiju.

TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Upucan policajac, panika u SEDIŠTU EU

Tri nedelje posle napada proveo je u stanu u severnom Briselu.

Neki mediji proglasili su ga narodnim neprijateljem broj 1 ili najtraženijim teroristom. Posle napada postao je meta jedne od najvećih potera u modernoj evropskoj istoriji. Na Europlovoj listi najtraženijih kriminalaca zauzimao je prvo mesto, među njih 57.

Abdeslamovi roditelji su emigranti došli iz malog sela na severu Maroka. Njegov prijatelj iz detinjstva tvrdi da je bio veliki zaljubljenik u fudbal i motore. U jednom gej baru u Briselu su za medije rekli da je Salah Abdeslam bio čest gost tamo. Jedno vreme je radio kao mehaničar, a bio je i menadžer jednog bara.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Stavovi Salaha Abdeslama su radikalizovani pod uticajem Abdelhamida Abauda, organizatora napada u Parizu, pošto se ovaj vratio iz Sirije. Abaud mu je inače drug iz detinjstva.

Zanimljivo je da je poznati belgijski kolumnista Diab Abou Jahjah na svom Tviter nalogu po hapšenju Abdeslama napisao da je Abdeslam jedna obična kukavica i da su ga ostali teroristi tako i posmatrali jer je trebalo i sam da bude jedan od bombaša samoubica u Parizu, ali to nije učinio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sibin

    18. mart 2016 | 21:49

    Arapsko-francuski pederko,haha

  • MR

    19. mart 2016 | 00:21

    Kakve ima veze da li je gej ili nije ??? Ispade da je vaznija njegova seksualna opredeljenost od TERORIZMA !!!!!

  • ccccc

    19. mart 2016 | 00:31

    Ti marokanci su najveca bagra, lopovi, olos,ubice I sve ih treba proterati u konclogor , pa kao u ausvicu....I naravno sve dzihadiste sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA