(VIDEO) Jeziva scena eksplozije BOINGA 737 u Rusiji i trenutka SMRTI svih 62 putnika!

Rusko ministarstvo za vanredne situacije navelo je da je "boing 737-800" loukost aviokompanije "Flajdubai" pao noćas u tri sata i 50 minuta po lokalnom vremenu

  • 8

Svih 62 putnika iz putničkog FlyDubai aviona Boing 737, koji je leteo iz Dubaija prema jugu Rusije, poginula su kada se letelica srušila prilikom drugog pokušaja sletanja na aerodrom u Rostovu na Donu, objavili su ruski zvaničnici, a preneo Rojters.

Ovo je JEDINA ISTINA o uzroku užasnog pada BOINGA 737 i pogibiji 62 ljudi u Rusiji! (FOTO) (VIDEO)

Najverovatniji uzroci pada jesu greška pilota ili tehnička greška, prenose ruske agencije.

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije navelo je da je "boing 737-800" loukost aviokompanije "Flajdubai" pao noćas u tri sata i 50 minuta po lokalnom vremenu.

U avionu su najvećim delom bili Rusi.

(FOTO) NIJE ZNAO DA PRAVI POSLEDNJU FOTOGRAFIJU: Stjuard Adi uslikao neverovatan prizor iz BOINGA SMRTI!

- Avion je pao na tlo i raspao se. Prema preliminarnim podacima, bilo je 55 putnika i sedam članova posade. Svi su poginuli - navedeno je u saopštenju Istražnog komiteta Rusije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin, izjavio je saučešće žrtvama nesreće. - Ruski predsednik saoseća sa svima onima koji su nekog izgubili na letu Boing 737 u Rostovu na Donu - rekao je portparol Dmitri Peskov, ističući da je predsednikov prioritet da obezbedi svu moguću pomoć ožalošćenima. Trenutno razmatramo dve glavne teorije o padu aviona u Rostovu na Donu: grešku pilota povezanu sa lošim vremenskim uslovima ili tehničku grešku - navodi novinska agencija Interfaks, pozivajući se na predstavnicu Istražnog komiteta Oksanu Kovrižnaja.

Guverner regiona Rostov Vasili Golubjev rekao je da će porodica svake žrtve dobiti milion rubalja, što je oko 14.800 dolara.

On je na državnoj televiziji naveo da je u avionu bilo sedmoro dece.

Avion je pao u okviru aerodromskog područja, oko 250 metara pre početka piste, pronađene su obe crne kutije, a ruski mediji navode da su bili loši uslovi vidljivosti.

https://twitter.com/EurasiaEng/status/711074562998407169

Rusko ministarstvo za vanredne situacije navelo je u saopštenju da šest članova posade nisu bili ruski državljani, ali nije navelo čiji su bili državljani.

Na snimku koji se pojavio na Jutjubu može se videti trenutak pada aviona:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • raikkonen

    19. mart 2016 | 09:30

    Ovo nije sletanje vec zakucavanje..pod velikim uglom..ovo.nisu cista posla.

  • ATIMUS

    19. mart 2016 | 10:29

    Ovo i slep moze da vidi da je oboren .....

  • geetha

    19. mart 2016 | 11:29

    very informative blog. Helps to gain knowledge about new concepts and techniques. Thanks for posting information in this blog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA