Uhapšen muškarac u Pančevu zbog pokušaja iznude 70.000 evra!

Uz krivičnu prijavu koja ga tereti za pokušaj iznude, osumnjičeni će biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 9

Policija je uhapsila M.J. (1987) iz Pančeva zbog sumnje da je od dve osobe pretnjama pokušao da iznudi više desetina hiljada evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je početkom marta oštećenoj sa više telefonskih brojeva slao preteće poruke i od nje zahtevao da mu preda 50.000 evra.

On je u porukama navodio da je upoznat sa njenim poslovanjem i da zna sve o njoj i njenoj porodici, kao i o mestu u kome živi.

Policija je navela da je M.J. slao preteće poruke i jednom privatnom preduzetniku od koga je tražio 20.000 evra.

Uz krivičnu prijavu koja ga tereti za pokušaj iznude, osumnjičeni će biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    19. mart 2016 | 17:36

    Moj komsija,iznuda reket,pretnje ubistvom,uhvacen sa parama,par meseci istrage-evo ga kuci sedi. Toliko

  • toma... neverni

    20. mart 2016 | 02:13

    Ne plujte ga mozda uskoro postane neki ministar....

  • MarkoPA

    20. mart 2016 | 07:21

    Hahahaha. Pa Pancevo vam je grad u kome, cela Srbija to zna, ako se dobro podmaze gde treba, mozes da ubijes coveka i da ne robijas ni dana. Prosle godine je zandarmerija isla u patrole sa prasinarima zbog povecane stope kriminala. Tip zelenas, uhvacen, svedocili svi zivi, prodao dva stana, podmazao gde treba, dobio 3,5 godine uslovno. Sve to ide preko jednog advokata u Pancevu, koji zna gde se kes dalje prosledjuje. Kad odes kod njega i kazes mu kakav problem imas, on odg lupicu to kosta 10000e, kad u cudjenju pitas zbog cega toliko, on kaze 1000e, permutovao sam. Uglavnom se ukapira sta hoce da kaze. Doticni advokat ima kucu u pancevu, padron, zdradu, opasanu zidinama, bazenima, djakuzijima, poslugom itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA