NAJVEĆI SKANDAL U ISTORIJI HRVATSKE VOJSKE: Otkrivena velika prevara, traže se odgovorna lica!

Prema informacijama iz istrage, Vojna policija do sada je utvrdila da su na avionima koje je Hrvatska kupila od Ukrajine "prekucani" serijski brojevi i da ne odgovaraju dokumentaciji aviona

  • 20

Hrvatska Vojna policija sprovodi veliku istragu o remontu aviona MiG 21 koji su kupljeni i remontirani u Ukrajini. "Jutarnji list" ekskluzivno saznaje da su dosad u istrazi utvrđene mnogobrojne nepravilnosti i da se ozbiljno sumnja da je u tom poslu neko uzeo mito!

Dvanaest remontiranih MiG-ova Hrvatskom ratnom vazduhoplovstvu predato je u julu 2015. godine.

Osam meseci posle toga, Ratno vazduhoplovstvo raspolaže samo sa tri borbena aviona, a pet remontiranih aviona povučeno je iz upotrebe!

(VIDEO) Ovako je PALA INSPEKTORKA osumnjičena da je uzela MITO OD 300 EVRA!

Prema informacijama iz istrage, kriminalisti Vojne policije do sada su utvrdili da su na avionima koje je Hrvatska kupila od Ukrajine "prekucani" serijski brojevi i da oni ne odgovaraju dokumentaciji aviona ni brojevima koji se navode u ugovoru o remontu i da ugrađeni delovi aviona ne odgovaraju pratećoj dokumentaciji aviona.

UŽAS U HRVATSKOJ: Otišao da plati račune, kad se vratio, supruga Ivana i dvoje dece bili su mrtvi!

Istraga je pokazala da su avioni kupljeni od Ukrajine stariji nego što piše u dokumentaciji. Navodno četiri do pet godina.

Foto: Wikipedia/Eugen Mihai Foto: Wikipedia/Eugen Mihai

Može se postaviti i pitanje je li upravo tih sedam aviona koji su upućeni u Ukrajinu na remont i vraćeno natrag. Čak se ozbiljno sumnja da je celokupna dokumentacija lažirana, a remont na avionima uopšte nije obavljen!

HRVATSKA UCENJUJE SRBE: Zbog Šešelja vam ne damo da uđete u EU! Šta je sa CRNOKOŠULJAŠIMA u Zagrebu? ODGOVARA SRBIJA

Istraga je, prema informacijama "Jutarnjeg lista", pokrenuta posle neprestanih kvarova na tek remontiranim avionima.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo hrvati

    21. mart 2016 | 23:27

    Pa sto se mucite sam tim migovima 21 vi ste vele sila u nato paktu?Niste vi jadna i siromasna Srbija da vozite krntije.Kupite girpene ili f16 zaduzite se jos malo boli vas cosak.Pokazite da ste "sila".A ne domobranski postari ;).Vraticete vi to imate najmanji dug u regionu ;).Ali zato cete da imate djunte da budete vojska bre :) ono sto ste oduvek mastali da budete a bez ubijanja civila baba deda i dece ;)...Mada mogu i Madjari ili Italijani da vam cuvaju nebo uz neku razumnu cifru...Ali ako vam je to sve tako skupo evo dacemo vam mi koju lastu na lising...

  • Утеривач

    21. mart 2016 | 20:38

    На српском се каже РЕМОНТОВАНИ!

  • Zvezdan

    21. mart 2016 | 22:23

    "Najveći skandal u istoriji hrvatske vojske" Koja vojska? Koja istorija? O Bože...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA