BRISEL MOŽE DA EKSPLODIRA U SVAKOM TRENUTKU: Spavači na 50 mesta u gradu čekaju da dignu sve u vazduh! (VIDEO)

Centar "terorista-spavača" se nalazi upravo u Briselu, što povećava bojazan i potrebu za pojačanim merama bezbednosti u ovom gradu, naročito posle današnjih napada

  • 29

Brisel je danas pogodila serija eksplozija, među kojima je za jednu potvrđeno da se radi o napadu bombaša samoubice. Ono što zabrinjava lokalno stanovništvo jeste pretnja od novih napada, pa u ovom gradu i Belgiji vlada potpuni haos i panika.

ZAŠTO JE BRISEL NAJGORI GRAD ZA ŽIVOT U EVROPI?! Terorizam, mržnja, štrajkovi, smrad, ulice opasnije od Prištine (FOTO) (VIDEO)

Tamošnji mediji su preneli nepotvrđene informacije da se u gradu na 50 mesta nalaze takozvani "spavači" koji samo očekuju naređenje kako, kada i gde da napadnu.

Lokalne radio-stanice su prenele vest da je pitanje trenutka kada će ceo Brisel da odleti u vazduh, ukoliko teroristi tako odluče.

Takođe, prema tvrdnjama obaveštajnih službi centar "terorista-spavača" nalazi se upravo ovde, što povećava bojazan i potrebu za pojačanim merama bezbednosti.

NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA IZ BRISELA: Preživeli se grle pored krvavog čoveka koji leži i pruža im ruku! (FOTO)

Inače, ovaj grad je postao jedan od najopasnijih u Evropi i sve se češće povezuje sa terorizmom.

Da podsetimo, belgijska policija je uhapsila u petak ukupno pet osoba u akcijama u Briselu, uključujući glavnog osumnjičenog za pariške napade Saleha Abdeslama i porodicu koja ga je skrivala.

Pročitajte još:

JEZIVI SNIMCI TERORISTIČKOG NAPADA: Uznemirujući prizori iz Brisela (VIDEO)

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Broje se mrtvi na ulicama, krvavi napad izvršio bombaš samoubica! (FOTO) (LIVESTREAM)

OVO JE TRENUTAK KADA JE SVE EKSPLODIRALO: Najnoviji stravični snimak eksplozije u Briselu (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA