ISIS preuzeo odgovornost za TERORISTIČKE NAPADE u Briselu!

Saopštenje ove terorističke grupe objavila je agencija Amak njuz, koja je povezana sa ISIS-om, preneli su egipatski mediji

  • 8

Islamska država (ISIS) preuzela je odgovornost za današnje napade u Briselu, objavila je agencija Amak njuz, koja je povezana sa Islamskom državom, a prenosi "Raša tudej" pozivajući se na egipatske medije.

OVO JE TRENUTNO NAJOMRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU: Telefonira i prolazi pored čoveka koji leži povređen na aerodromu u Briselu (FOTO)

U toku su racije u Briselu u okviru istrage nakon niza eksplozija.

U tri eksplozije koje su jutros odjeknule u Briselu poginulo je najmanje 26 osoba, a ranjeno više od 130, javili su belgijski mediji.

ZAŠTO JE BRISEL NAJGORI GRAD ZA ŽIVOT U EVROPI?! Terorizam, mržnja, štrajkovi, smrad, ulice opasnije od Prištine (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Belgijska ministarka zdravlja Magi de Blok izjavila je da je u napadima na aerodromu poginulo 11 osoba, a povređena 81 osoba, prenela je belgijska agencija Belga.

U jutrošnjoj eksploziji na stanici metroa u Briselu poginulo je najmanje 15 osoba, a povređeno ih je 55, rekao je portparol belgijske podzemne železnice Gi Sablon.

Saobraćajni operater STIB na Tviteru je naveo iste podatke, uz napomenu da bi broj žrtava mogao da raste, prenele su agencije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pročitajte još:

JEZIVI SNIMCI TERORISTIČKOG NAPADA: Uznemirujući prizori iz Brisela (VIDEO)

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Broje se mrtvi na ulicama, krvavi napad izvršio bombaš samoubica! (FOTO) (LIVESTREAM)

OVO JE TRENUTAK KADA JE SVE EKSPLODIRALO: Najnoviji stravični snimak eksplozije u Briselu (VIDEO)

OVO JE TRENUTNO NAJOMRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU: Telefonira i prolazi pored čoveka koji leži povređen na aerodromu u Briselu (FOTO)

PUTIN SE OGLASIO O NAPADIMA U BRISELU: Terorizam ne poznaje granice!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    22. mart 2016 | 14:19

    Islam je religija mira i suzivota!!? Mislim da je RS spremna za odlazak iz dzamhirije.Sto prije to bolje,jer ovi neandertalci ne znaju drugacije.Stele se vec godinama kako bi u BiH dzamahirija zazivjela ali im slabo ide,i nece im ici nikada jer dok je Srba i Srpske mogu samo jos jednom po usima dobiti.

  • Draškić

    22. mart 2016 | 13:41

    Neka ta bagra i gnjidurine udare na pentagon i slične smutljvce i agresivce a ne da se junače na običnom narodu.

  • Sasa

    22. mart 2016 | 14:12

    VANBRACNO DETE "AMERICKE ADMINISTRACIJE".kad evropa shvati da im je RUSIJA VECI PRIJATELJ,KOMSIJA I SAVEZNIK, onda ce biti kasno jer ce vec 90% te evrope postati "ISIS-AMERICKI"muslimanski kalifat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA