ČEKA VAS NEŠTO GORE OD BRISELA! Jezive pretnje DŽIHADISTA iz Bosne (FOTO)

Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta" objavio je danas vest o terorističkim napadima u Briselu i najavio "crne dane krstaškim zemljama od "Islamske države"

  • 75

Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta" objavio je danas vest o terorističkim napadima u Briselu i najavio "crne dane krstaškim zemljama od "Islamske države" zbog neprijateljstava i borbe koju vode protiv nje".

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Racije, hapšenja, STRAH, policija ulazi u kuće i juri OSUMNJIČENE za KRVAVA UBISTVA (VIDEO)

Ono što sledi biće još "žešće i gorče", navodi se na ovom portalu, koji objavljuje medijski materijal "Islamske države".

"Nekoliko vojnika Hilafeta je krenulo u napad opasani eksplozivnim pojasevima, noseći sa sobom ekplozivne uređaje i kalašnjikove, napadajući precizno odabrane mete u Briselu", piše portal.

Foto: Printskrin / Vijesti umeta Foto: Printskrin / Vijesti umeta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka Kotorska

    23. mart 2016 | 10:07

    Nesrećnici koji misle da je milost Božija ubijati žene i djecu i ne naoružane ljude.kad su vojnici pitali Hrista šta nam je činiti za carstvo Božije,rekao im je da ne ubijaju ne naoružane ljude,da ih ne muče i ne zlostavljaju.nego da borba bude vojnik na vojnika,da budu milosrdni prema neprijateljima.u kuranu se pominje Hristos kao jedna od najznačajnijih ličnosti u islamskom svijetu

  • Mile

    23. mart 2016 | 10:03

    Treba ih istrebiti kao zarazu

  • Herceg

    23. mart 2016 | 09:50

    Ova go..na su potpuno nenormalna,ubili krstase... zene i djecu i hvale se sa tim. Zanima me kako ovaj sajt jos radi,nije prvi put da pisu ovakve gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA