ISIS NAJAVIO NOVI MASAKR: Obećavamo vam CRNE DANE, ono što sledi biće još gore!

- Obećavamo državama koje su deo koalicije protiv Islamske države da će zbog svoje agresije na nas doživeti crne dane. Ono što sledi biće još gore! - kaže poruka ISIS-a

  • 5

Islamska država preuzela je odgovornost za jučerašnje napade u Briselu, izvestila je novinska agencija Amak, bliska ISIS-u.

OVO JE TERORISTIČKA PRESTONICA EVROPE: Prošetajmo po "Mlinskom potoku", zloglasnom predgrađu Brisela (VIDEO)

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Steže se obruč oko ekstremista, policija ulazi u kuće i juri OSUMNJIČENE za KRVAVA UBISTVA (VIDEO)

- Borci Islamske države u utorak su izveli niz bombaških napada eksplozivnim napravama pričvršćenim za pojaseve, a cilj su bili vazdušnaa luka i centralna stanica podzemne železnice - objavio je Amak.

Napadi su usledili četiri dana nakon što je briselska policija uhvatila glavnog osumnjičenog za napade koje su članovi džihadističke grupe počinili u Parizu u novembru prošle godine.

Foto: Tanjug/AP/VTM Foto: Tanjug/AP/VTM

BAKSUZ ILI SREĆNIK? Ovaj mladić je preživeo napade u Briselu, ali i u Bostonu i Parizu!

- Borci ISIS-a otvorili su vatru na aerodromu Zaventem. Pre toga ih je nekoliko detoniralo pojaseve s eksplozivom, a jedan mučenik se razneo na stanici podzemne željeznice Maelbek - prenosi agencija na svojoj stranici na engleskom jeziku i dodaje da su napadi počinjeni jer je "Belgija zemlja koja učestvuje u napadima međunarodne koalicije na Islamsku državu".

Foto: Tanjug/AP/Ralph Usbeck Foto: Tanjug/AP/Ralph Usbeck

OVO SU TERORISTI KOJI SU RAZNELI BRISEL: Braća El Bakraui su bombaši, treći ekstremista je još uvek u bekstvu (FOTO) (VIDEO)

Nedugo nakon inicijalne izjave iz ISIS-a, na društevnim mrežama objavljena je i druga izjava u kojoj se preti novim napadima.

Foto: Tanjug/AP/Ketevan Kardava/Georgian Public Broadcaster Foto: Tanjug/AP/Ketevan Kardava/Georgian Public Broadcaster

- Obećavamo državama koje su deo koalicije protiv Islamske države da će zbog svoje agresije na nas doživeti crne dane. Ono što sledi biće još gore! - kaže poruka ISIS-a.

MARINA JE PRVA IDENTIFIKOVANA ŽRTVA NAPADA U BRISELU: Ćerke bliznakinje su se igrale nedaleko od nje u trenutku eksplozije! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJ

    23. mart 2016 | 15:12

    Merkelica, baš ti hvala

  • Drayver

    23. mart 2016 | 21:31

    Angelica cuti kao da se uneredila a pre par meseci proglasavali je najmocnijom zenom bas je mocna kako odoleva dzihadistima vidi se iz prilozenog glasnija je i kitareviceva od nje

  • Dobi

    24. mart 2016 | 10:29

    Nisu jos stigle nove instrukcije iz Vasingtona a i Obama ih ceka,kad dobije ,prosledice svima.Cilj ce biti:"Zataskajte to i ne pravite paniku,idemo dalje za iste pare".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA