Telenor ostvaruje snove MLADIM HEROJIMA!

Konkurs je otvoren do 21. aprila 2016. za sve mlade ljude koji imaju između 18 i 25 godina

  • 0

Ukoliko želite da inspirišete druge i podstaknete ih da veruju u sebe, svoj trud, talenat i kreativnost prijavite se na konkurs "Moj savršen dan“ koji pokreću Telenor i Vice Srbija.

Konkurs je otvoren do 21. aprila 2016. za sve mlade ljude koji imaju između 18 i 25 godina.

Zainteresovani treba da pošalju video u kojem će se predstaviti kroz svoja dostignuća i pokazati veliki optimizam i rešenost da ostvare san. Stručni žiri izabraće tri osobe – pobednike konkursa. Njima će Telenor i Vice Srbija pomoći da san i ostvare.

Konkurs je deo kampanje #mladiheroji, kojim Telenor pruža podršku mladim ljudima čija upornost i sjajni rezultati inspirišu i druge mlade heroje.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za učešće slanjem video zapisa u trajanju od jednog minuta, putem sajta www.mladiheroji.rs.

Video treba da sadrži kandidatovu želju koja je u vezi sa nekim njegovim/njenim talentom, školovanjem, hobijem ili uspehom koji je postigao/la.

Foto: Promo/Telenor Foto: Promo/Telenor

Pored toga, video treba da na jednostavan način objašnjava kandidatovo dosadašnje dostignuće i plan za ostvarenje cilja.

Telenor podstiče i podržava mlade ljude koji veruju u sebe i imaju snagu i volju da pokreću svet. Tako je i nastao serijal kratkih dokumentarnih filmova #mladiheroji, na zvaničnom Telenorovom Youtube kanalu, o skromnim mladim ljudima koji u sebi nose snagu pozitivne promene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA