STRAVIČNI PRIZORI USKRŠNJEG MASAKRA: Talibani ostavili leševe hrišćana u lokvama krvi! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U napadu bombaša samoubice na parkingu ispred parka u gradu Lahoreu na istoku Pakistana stradale su najmanje 72 osobe, a 200 ih je povređeno

  • 7

Uznemirujući video-snimak, koji se našao na internetu, prikazuje strvične scene nakon napada bombaša samoubice na parkingu ispred parka u gradu Lahoreu na istoku Pakistana. U tom napadu su stradale najmanje 72 osobe, a 200 ih je povređeno.

VIŠE OD 70 MRTVIH I 200 RANJENIH U NAPADU NA HRIŠĆANE: Talibanski masakr kod dečijeg igrališta u Pakistanu! (VIDEO)

Teroristička grupa, koja je izvela napad, potvrdila je da su meta bili upravo hrišćani koji su na tom mestu slavili Uskrs.

Policijski zvaničnik Hajder Ašraf je prethodno rekao se pretpostavlja da napadači nisu ciljali konkretno na hrišćane jer su poginuli većinom muslimani, napomenuvši da "svi idu u taj park."

Generalni sekretar Ban Ki-mun osudio je juče napad nazvavši ga "zastrašujućim" aktom terorizma.

- Generalni sekretar snažno osuđuje samoubilački napadn u parku Gulšan I-Ikbal u Lahoreu - navedeno je u saopštenju UN.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Libe

    28. mart 2016 | 11:20

    Žalim žrtve i iskreno saučešće porodicama nastradalih, ali očekivao sam da je neko iz naše vlasti uputio saučešće vladi i predsjedniku Pakistana. Nažalost nije, ali se bar nadam da će neka od znamenitih zgrada u Beogradu biti osvjetljena u bojama pakistanske zastave. Nije, valjda, život evropljana toliko vrijedniji. Nažalost.

  • Tanja

    28. mart 2016 | 13:30

    Gde je sad Evropa sa " je suis Lahore" ili "Je suis Ankara". Licemeri jedni kapitalisticki! Jesu li to vasa deca mozda vrednija da zive od nase Srpske ili one druge sirote iz siromasnijih zemalja. Kada ces nas narod, obamro od muke i zatupavio od medijskih gluposti da shvati vec jednom, mi njima ne trebamo ni na geografskoj karti a kamoli na grbaci, kao ni svi ostali siromasni narodi. Gde srljamo , u sopstvenu propast? Sme li balavi da kaze narodu javno da je sve prodao samo da dobije podrsku i bude na vlasti. Sad su njegovi dosli da uzmu sta im je obecano a ti narode veruj i dalje!!!! Zbogom pameti!

  • Analitičar

    28. mart 2016 | 12:19

    Stvari se kristališu,otvoreni napad na hrišćane.Prorocisu izgleda u pravu,biće onošto mora biti.Tome neće biti ni kraja ni rešenja,svetski rat želepo svaku cenu,i kako stvari stoje to je neizbežno.Teško da će neko moći da kaže da je posle toga pobednik,zemlja traži meso sirovo,da ga u ugljovodonike preradi,a tome će nuklearke pomoći,biće nafte nekim pokolenjima posle parhiljadagodina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA