Tanja Lakić Mahud optužena za ubistvo osmomesečne ćerke

Više tužilaštvo optužilo je majku za jedno od najtežih krivičnih dela u krivičnom zakonu Srbije

  • 7

Tanja Lakić Mahud (37), koja je bila jedina osumnjičena za smrt osmomesečne ćerke Anje koja se dogodila krajem septembra prošle godine, optužena je za teško ubistvo, saznaje "Blic".

BRANI SE ĆUTANJEM: Majka mrtve bebe bez reči pred tužiocem!

Više tužilaštvo optužilo je majku za jedno od najtežih krivičnih dela u krivičnom zakonu Srbije. Takođe, tužilaštvo je zatražilo produženje pritvora za okrivljenu.

Podsećamo, policija je Tanju Lakić Mahud uhapsila nakon što je na terasi njenog stana u Južnom bulevaru 17 pronašla beživotno telo ćerke Anje, zamotano u najlonsku kesu. Sudeći po stanju njenog beživotnog tela, ona je na balkonu provela nekoliko dana.

Lakić Mahud je potom smeštena u bolnicu "Laza Lazarević”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    28. mart 2016 | 11:37

    Ne razumem zasto ovo preko ociju ovoj bolesnici

  • Miloš

    28. mart 2016 | 11:46

    Žene su postale katastrofa. Sudovi bi morali da malo vode računa. Praksa je da dete ostane kod majke ali na veliku žalost majke nisu kao što su bile. Znam tri slučaja iz mog okruženja gde su očevi bolji kao roditelji, a žene koriste i ucenjuju ih.

  • JA

    28. mart 2016 | 12:56

    Sta je ovo u poslednje vreme sa zenama. Em se ponasaju kao da im muskarci nisu potrebni, em ubijaju decu...malo po malo pa ovakav naslov. Otisao ceo svet u tri lepe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA