INCIDENT NA ZVEZDARI U RUKAMA JE TUŽILAŠTVA! Stefanović poručio da država neće tolerisati nasilje

- Policija je svoj deo posla obavila, sada je sve u rukama tužilaštva - rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom incidenta kod Đeram pijace

  • 85

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je slučaj incidenta kod Ðeram pijace sada u rukama tužilaštva, koje će kvalifikovati da li postoji krivično ili prekršajno delo i kod koga. Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da je policija svoj deo posla obavila i da je brzom reakcijom, za svega tri sata, pokazala da je država ozbiljna i odgovorna i da neće tolerisati nikakve pretnje.

(VIDEO) NECENZURISANI SNIMAK NAPADA NA ZVEZDARI: Evo ko je koga prvi napao!

“Imali smo sitauciju da je deo snimka isečen i postavlja se pitanje zašto nije prikazan. Niko nije izgovorio da nije bilo incidenta, za osam minuta smo stigli, za tri sata su uhapšeni. Ni u jednom trenutku nismo rekli da nisu dobacivali, vređali, kršili javni red”, rekao je Stefanović.

Dodao je das u ljudi iz politike koji su učestvovali u tom incident samo trebali da pozovu policiju i prijave slučaj, a ne da rešavanje problema uzmu u svoje ruke.

Država je reagovala ozbiljno, organizovano i poručila da neće tolerisati bilo kakvo nasilje, šta će dalje Tužilaštvo uraditi, u to ne ulazim, mi smo naš deo posla uradili”, kazao je Stefanović. Na pitanje novinara o gostovanju načelnika PU za Beograd Veselina Milića u jednoj televizijskoj emisiji povodom tog slučaja, Stefanović je rekao da je dobro što je gostovao i istakao brzu rekaciju policije, pozvao na uzdržavanje od nasilja i da poruči da će policija privesti sakog ko to bude radio.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    29. mart 2016 | 13:10

    Niko ne sme da trpi nasilje u demokratskoj zemlji.

  • Vasa

    29. mart 2016 | 13:07

    Najvažniji je stav da država neće tolerisati nikakvo nasilje.

  • Jojo

    29. mart 2016 | 13:11

    Ovi nasilnici treba da odgovaraju, ali ni Šutanovac nije čist, što i potvrđuje drugi, opširniji snimak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA