Dačić: Podrška Tadiću, postignut dogovor o Vladi

Lider SPS-a kaže da se na izborima borio isključivo za koaliciju SPS-PUPS-JS i da je cilj bio da se pokaže da ne postoje samo dve Srbije

  • 0

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je da je normalno da podržava predsedničkog kandidata Borisa Tadića, jer je sa njim postigao dogovor o formiranju vlade.

Dačić je rekao i da se na izborima nije borio ni za Borisa Tadića ni za Tomislava Nikolića, već isključivo za koaliciju SPS-PUPS-JS.

- Ja sam rekao i ponavljam da oni Srbiju ne mogu da podele na dva dela. Imali su ovog puta više glasova, a normalno je da podržavam Borisa Tadića, jer sa njim smo postigli dogovor o formiranju vlade -  rekao je on.

- Moj cilj je na ovim izborima bio, i dalje jeste, da pobedimo i jedne i druge i da pokažem da ne postoje samo dve Srbije -  rekao je Dačić.

Dačić je naglasio da, bez obzira što podržava Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora, koalicija koju predstavlja se ne bori ni za koga, i, kako kaže, samo su "obične priče" ko je kome doneo, odnosno odneo glasove.

(I. M./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA