OTMIČARKA MALE MAŠE (3) ISEKLA VENE: Francuskinja pokušala da se ubije u Centralnom zatvoru!

Sandrin Branši Emelin se već duže vreme nalazi u teškom psihičkom stanju, tvrdi advokat branilaca optuženih Francuza Irina Borović

  • 9

Sandrin Branši Emelin, Francuskinja kojoj se zajedno sa suprugom Sebastijanom Branši Mišelom i ćerkom Ulijet Kristel sudi pred Specijalnim sudom zbog pokušaja otmice devojčice Maše Prenković (3), pre nekoliko dana je u Centralnom zatvoru pokušala da izvrši samoubistvo i žiletom je prerezala vene, javlja Blic.

Čitav incident se dogodio u zatvorskoj bolnici, u kojoj je Sandin smeštena nakon što se onesvestila i povredila glavu za vreme šetnje u zatvorskom krugu. Kada joj je ukazana pomoć u bolnici, ona je uspela da dođe u posed žileta, pa je sebi presekla vene.

- Tačno je da je moja klijentkinja prerezala sebi vene u zatvorskoj bolnici, ali su srećom lekari uspeli da joj saniraju povrede i ona je sada dobro - potvrdio je advokat branilac optuženih Francuza Irina Borović, pa dodala:

- Ona je već duže vreme u teškom psihičkom stanju, što je i bio razlog našeg predloga  na suđenju da se odredi neuropsihijatrijsko veštačenje, što je naposletku prihvaćeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    31. mart 2016 | 15:45

    Uh sto je zalimo,neka drugi put to uradi kako treba

  • Mangup

    31. mart 2016 | 22:13

    Da je htela da ih zaista isece i da umre,mogla je po duzini i ne bi je skrpio niko! Ali poenta je da nije zelela da se ubije vec da se vadi na neuracunljivost! Ja bih je pustio da iskrvari!

  • Marina

    31. mart 2016 | 20:09

    Sledeci put nek prereze sebi venu na vratu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA