PUCNJAVA NA PROTESTU POLJOPRIVREDNIKA: Policija pokušala da razbije demonstracije, dvoje poginulo! (VIDEO)

Poljoprivrednici tvrde da je policija pucala na njih, dok je policija saopštila da su neki od demonstranata bili naoružani i da su oni prvi pucali

  • 2

Najmanje dvoje ljudi je poginulo, a nekoliko desetina je ranjeno u pucnjavi koja je usledila nakon što su pripadnici policije pokušali da razbiju proteste poljoprivrednika u gradu Kidapavan, u pokrajini Kotabato, na jugu Filipina.

DIGLA SE KUKA I MOTIKA: Žestok protest SELJAKA protiv VLADE, policija upotrebila suzavac (FOTO) (VIDEO)

Iz lokalne policije je saopšteno da je tom prilikom poginulo dvoje, a ranjeno devet lica, dok je novinar na licu mesta izbrojao 13 povređenih demonstranata.

Pokrajinski šef policije Aleksandar Tagum je izjavio da su 23 policajca ranjena, a jedan je jedan zadobio teške telesne povrede, prenosi AP.

U toku je istraga o incidentu.

Poljoprivrednici, koji su zahtevali od Vlade da im obezbedi finansijsku pomoć nakon velikih suša u pokrajini, tvrde da je policija pucala na njih.

Iz policije je saopšteno da su neki od demonstranata bili naoružani i da su oni prvi pucali.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    1. april 2016 | 14:22

    I kod nas ce kad pocnu da stizu porezi na supe ,kokosince na dimnjake ,javne wc.e jer ovi sto su na vlast su pobornici Pasica Nikole .A i ovaj pobednik iz Haga ( robijao 12 godina dzabe ) nije bolji cak mislim da je mnogo - mnogo gori Dva zla jedne drzave a z..... glasaju za njih!

  • Normalan

    1. april 2016 | 13:44

    Umrla je ptica na granici Irkustka i Jakustka. Molim vas objavite. Potresno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA