NOVI SMRTNI SLUČAJ IZAZVAN EBOLOM: Preminula 30-godišnja žena!

- Mlada žena stara oko 30 godina je preminula juče u bolnici ''Redempšn" - izjavio je zvaničnik liberijskog Ministarstva zdravlja

  • 2

U Liberiji, koja je pre nekoliko meseci objavila da u toj zemlji više nema nijedan slučaj zaraze smrtonosnim virusom ebole, ponovo je zabeležen smrtni slučaj izazvan tom bolešću, saopštile su lokalne vlasti.

PUTIN IMA DOBRE VESTI: Rusija je proizvela vakcinu protiv ebole!

- Mlada žena stara oko 30 godina je preminula juče u bolnici ''Redempšn" - izjavio je zvaničnik liberijskog Ministarstva zdravlja, a preneo Rojters.

Jedan zaposleni iz te bolnice je potvrdio da je kod preminule žene pre smrti utvrđena ebola.

Tokom dosad najgore epidemije ebole u svetu je u poslednje dve godine od te bolesti preminulo više od 11,300 ljudi, gotovo svi u Gvineji, Liberiji i Sijera Leoneu.

Liberijske vlasti su u januaru saopštile da je u toj zemlji okončana epidemija ebole pošto više nije bilo novih slučajeva zaraze, sve do sada.

Susedna Gvineja je ovog meseca takođe zabeležila nove slučajeve oboljenja od ebole, što ukazuje na poteškoće u potpunom istrebljenju te bolesti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA