FILMSKO HAPŠENJE USRED SRBIJE: U običnoj kući pronađena NEVEROVATNA laboratorija za proizvodnju opojne droge! (VIDEO)

Tom prilikom uhapšen je N. J. (45) iz Rače kome je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati

  • 10

Nakon intenzivnog operativnog rada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u porodičnoj kući u Rači pronašli su kompletnu laboratoriju za proizvodnju opojne droge i veću količinu narkotika.

NEMA ŠTA IM NISU NAŠLI: Pali kriminalci u Beogradu za posed droge, oružja i prljavog novca!

Tom prilikom uhapšen je N. J. (45) iz Rače kome je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Postoje osnovi sumnje da je N. J., u porodičnoj kući u Rači, polovinom 2015. godine, oformio laboratoriju za proizvodnju indijske konoplje i u njoj proizvodio kanabis, koji se nalazi na listi psihoaktivnih supstanci.

Kriminalistička policija je pretresom pronašla kompletnu laboratoriju (električne radijatore, lampe, ventilatore, turbine za cirkulaciju vazduha, termogrejače za vodu, prskalice, vremenske releje i ostale predmete), 55 biljaka indijske konoplje visine od 10 do 150 centimetara, čija je ukupna težina oko 8,5 kilograma, suvog kanabisa težine 4,23 kilograma i oko 19 grama semenki biljke indijske konoplje.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Broj Jedan

    1. april 2016 | 20:31

    konoplja je lekovita biljka,americka laz od pre 70god. vise ne pali, sve vise drzava legalizuje najkorisniju biljku na planeti... Zivela trava! a za one sto prodaju heroin bi ja ovog momenta uveo smrtnu kaznu - TO je droga,a konoplja je biljka koja leci rak izmedju ostalog,zato su je i zabranili,od konoplje NIKAD niko nije umro..

  • lud lik

    1. april 2016 | 18:04

    ja nigde ne vidim drogu,samo neke lepe biljke...

  • Maria

    1. april 2016 | 20:50

    To su lekovite biljke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA