PRONAĐENO TELO JELENE MARJANOVIĆ! Policija U KANALU identifikovala leš PEVAČICE GRANDA!

- Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palulula. Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović

  • 68

Policija je našla telo pevačice Granda Jelene Marjanović, koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

- Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palulula, Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu. Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija, i da će se nadležni truditi da u najkraćem roku učine sve da rasvetle slučaj. 

 

KRVAVI TRAGOVI, ŠNALA ZA KOSU I PATIKE: Da li je JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA na nasipu u Borči?

 

On je odbacio pojedine navode u medijima "da je policija nešto čekala" da bi počela potragu, ističući da policija nije čekala "ni 24 sekunde, a ne 24 sata".

 

- Kada je nestanak prijavljen, u tom trenutku je počela potraga, masovna i opsežna - rekao je Stefanović i dodao da policija nikada ne čeka ni minut, već se angažuje odmah po prijavi nestanka.

 

"ONA NIKADA NE BI OTIŠLA OD MUŽA I ĆERKE": Prijateljica JELENE KRSMANOVIĆ naslutila VELIKU TRAGEDIJU!

 

Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA