Trampova bivša žena Ivana otkrila ISTINU o njegovom polnom organu!

- Kada bi imao problema tamo dole, ne bi imao petoro dece - rekla je Trampova prva supruga, koja ga podržava i u kontroverznim izjavama o imigrantima

  • 9

Ivana Tramp je bivša supruga kandidata za predsednika Amerike Donalda Trampa koja je odlučila da šokira javnost podjednako kao što njen bivši saputnik radi svakodnevno. Ivana je rekla da je ona kriva što se Donald nije ranije kandidovao za predsednika, ali i da podržava svog bivšeg supruga u stavu prema imigrantima!

OBAMA ŽESTOKO NAPAO TRAMPA: Ta osoba ne zna baš mnogo o spoljnoj politici!

Njihov razvod je skroz poremetio Tramp. Zbog preljube koju je počinio, Amerikanci su više voleli Ivanu nego njega, te je rešio da sačeka sa kandidovanjem.

- Oko pet godina pre našeg razvoda Reagan mu je predložio da se kandiduje za predsednika. Ali, onda se dogodio naš razvod i čitav skandal s neverom, Amerikanke su mene volele, a njega mrzele i tako je sve stavljeno na čekanje. Ali uvek se zabavljao tom idejom - rekla je Ivana, koju je Tramp prevario sa Marlom Maples.

Ivana nije mogla preći preko nevere, ali ipak sada sebe "krivi" što je Trampova politička karijera toliko čekala.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

S Marlom, koja mu je postala druga supruga, Donald je potom dobio ćerku Tifani, a veliko potomstvo je, tvrdi Ivana, dokaz da s Trampovom muškosti "sve savršeno funkcioniše".

- Kada bi imao problema tamo dole, ne bi imao petoro dece - rekla je Trampova prva supruga, koja ga podržava i u kontroverznim izjavama o imigrantima.

- Nemam ništa protiv imigranata. Ali, zamislite da 19-godišnja imigrantkinja trudna preskoči taj zid, rodi besplatno u američkoj bolnici, dete joj je automatski američki državljanin, a onda dovede i celu svoju porodicu. Ne plaćaju poreze, ne rade, dobiju državni stan i hranu. Ko plaća? Vi i ja. Nemojte me pogrešno shvatiti, nama su imigranti potrebni. Ko će usisavati i čistiti naše kuće za nama ako ne oni? Amerikanci to ne vole da rade - izjavila je Ivana Tramp.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    4. april 2016 | 15:50

    Znači imigranti su im potrebni da im budu pomoćne sluge?!

  • Dr. za rock and roll

    4. april 2016 | 15:27

    To je prava bifsa. Svaka cast

  • Groficaofica

    4. april 2016 | 15:09

    Navikli Ameri na robove,pa ni kucu bez njih ne umeju da pociste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA