NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE UBIJENE PEVAČICE: Pronađeni tragovi ispod njenih noktiju, izjave svedoka i supruga se ne poklapaju!

Ne poklapaju se izjave svedoka i njenog muža da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pešice prolazio tim delom Crvenke i Borče

  • 81
Jelena Jeca Krsmanović Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Najnoviji detalji iz istrage ubijene pevačice Granda Jelena Marjanović pokazuju da su ispod njenih noktiju nađeni tragovi. Analiza DNK materijala uzetog ispod noktiju devojke biće završena 5. aprila. Inače, analizu DNK uzorka najčešće rade nezavisni stručnjaci sa Biološkog fakulteta.

MUŽ UBIJENE PEVAČICE JELENE prošao i drugi poligraf

Jelenin muž Zoran Marjanović prošao je drugi put poligrafsko testiranje, a i dalje ima mnogo nedoslednosti u njegovim odgovorima. Između ostalog, ne poklapaju se izjave svedoka i njegove da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pešice prolazio tim delom Crvenke i Borče.

Obdukcija pokazala da li je svirepo ubijena pevačica Jelena - SILOVANA!

Zoran Marjanović ostaje i večeras u pritvoru po nalogu tužioca, sutra mu ističe zadržavanje od 48 sati. Tada protiv njega može da bude podneta krivična prijava i da mu nakon saslušanja bude određen pritvor do 30 dana ili će biti pušten na slobodu, ako nema dokaza da je izvršio krivično delo.

OVAKO JE IZGLEDALO KOBNO JELENINO TRČANJE: Evo gde ju je TAČNO ubica sačekao! (MAPA)

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever

    4. april 2016 | 21:50

    Interesantno kako podaci iz istrage tako obilno cure u medije?!!

  • ATIMUS

    4. april 2016 | 23:39

    Kao amater kriminolog koi je se skolovao na americkim krimi serijama postoje tri tipa napadaca....prvi je muz ...drugi slucajni prolaznik manijak ,,,treci osoba nn koja se sveti zbon necega.....uz masu tragova krug osumljicenih moze se suziti

  • ATIMUS

    4. april 2016 | 23:09

    Dobro jutro kolombo!!!! Nokti ce dati odgovor ....mada po prici medija ima jos tragova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA