UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ISIS objavio novi snimak, ovi gradovi su sledeća meta (VIDEO)

- Pariz je bio juče, danas je Brisel, Alah zna gde će biti sutra. Možda će to biti London, ili Berlin, ili Rim - kaže narator u propagandnom snimku

  • 5

Pristalice ISIS-a objavile su novi video-snimak u kojem pozivaju na terorističke napade u Londonu, Berlinu i Rimu, a u pozadini može da se vidi propagandna mašinerija terorističke grupe.

META DŽIHADISTA NA SAMO 4 SATA OD BEOGRADA: CIA upozorava ove gradove na terorističke napade

Video sa nazivom "Borite se, Alah će ih kazniti vašim rukama", poziva ekstremiste da "ubiju nevernike gde god da ih nađu".

U snimku se vide i scene terorističkih napada u Parizu i Briselu, kao i 11. septembar, a narator naziva prethodne zločine "porukama upozorenja" za nacije koje se bore protiv takozvane Islamske Države.

- Pariz je bio juče, danas je Brisel, Alah zna gde će biti sutra. Možda će to biti London, ili Berlin, ili Rim - kaže narator u propagandnom snimku.

Njega je u ponedeljak objavila grupa Al Wa’ad Media Production, za koju aktivisti iz Rake kažu da podržava ISIS.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    5. april 2016 | 14:08

    Stonesravnaju taj isl sa zemljom da nema kamena na kamenu

  • Boki_Kopenhagen

    5. april 2016 | 17:24

    Ovu gamad treba totalno zbrisati sa zemlje da ne postoje nikada vise...Ovo je uzas sta rade...Ovakve snimke sa klanjem uzivo snimljeno,redakcija po pravilu ne bi smjela uopste da objavljuje u ovakvoj stampi,jer toliko je stresno da nije ni zdrastveno dobro,posebno kada jako mladje generacije ovo pogledaju.Molim vas ako postoji mogucnost da ovako stresne snimke ne postavljate na uvid u slobodnoj dnevnoj stampi...Znamo svi mi sta ta gamad rade i da to ne prikazujete javno...

  • Boki_Kopenhagen

    6. april 2016 | 18:37

    Super sto ste uklonili ovaj snimak stvarno....I ja da se pitam ne bi ga ni postavljao,jer previse je stresan za gledat jer ubistva i klanja su uzivo snimali bolesnici bolesni...Pozdrav !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA