OTAC MARIJE BELČIĆ (13): Nisam rekao da je moje dete neko ubio, već da hoću da se uradi obdukcija!

- Ja sam samo rekao da policija obavi obdukciju kako bi se utvrdilo da li je sve bila Marijina volja. To je sve što sam rekao - kaže za Telegraf ovaj očajni otac, moleći nas da demantujemo vesti koje su se pojavile u drugim medijima

  • 24

Goran Belčić, otac devojčice Marije iz Negotina koja je pre nekoliko dana izvršila samoubistvo skočivši sa silosa, kaže za Telegraf da su natpisi koji su se pojavili u medijima o tome kako on sumnja da je njegovu ćerku neko ubio - netačni.

LICE ANĐELA OSTALO JE BEZ OGREBOTINE: Marija Belčić sa silosa pala na leđa

- Ja sam samo rekao da policija obavi obdukciju kako bi se utvrdilo da li je sve bila Marijina volja. To je sve što sam rekao - kaže za Telegraf ovaj očajni otac, moleći nas da demantujemo vesti koje su se pojavile u drugim medijima.

Ovako se dečko oprostio od MARIJE BELČIĆ (13)

Podsetimo, beživotno telo Marije Belčić je pronađeno u utorak u blizini silosa u Negotinu, a još uvek nije poznat tačan razlog koji je nesrećnu devojčicu naterao da digne ruku na sebe, ali svi dokazi ukazuju na samoubistvo.

"ZAUVEK ĆEŠ DA BUDEŠ MOJ": Ovo je poslednja SMS PORUKA koju je Marija (13) poslala, pre nego što je skočila u SMRT!

Foto: Facebook/Марија Белчић Foto: Facebook/Марија Белчић

Marija je pala s visine od 30 metara, a prilikom pada, udarila je o meko tlo, međutim povrede su bile fatalne. Njeno lice je ostalo nepovređeno.

Sa ovog mesta Marija Belčić (13) skočila je u sigurnu smrt: NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U NEGOTINU (FOTO)

- Ne znam zašto je to uradila. Nije imala nijedan razlog. Ne mogu da pretpostavim. U šoku sam - rekao je za Telegraf Goran i dodao:

- Nije imala nijedan problem da ja znam. Da mi je samo rekla, ja bih sve rešio. Nije bila maltretirana, bila je normalna, vedra, uvek nasmejana. Samo ona zna šta joj je bilo da to uradi.

(M. B. / K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Rom

    7. april 2016 | 09:47

    Zalosno bre,mlado je to, jos psihicki ne formirano do kraja... i ti puberteti i zaljubljivanja i mobing u skoli i drustvu...previse su decica danas osetljiva na sve...toga ranije nije toliko bilo.

  • Јасмина

    7. april 2016 | 11:21

    Што се играте са очевим осећањима!?Пустите га у његовом болу,не дорајте рану....Саучешће породици.

  • Iks

    7. april 2016 | 11:56

    Ne znam šta se otac pravda. Ima pravo po zakonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA