BRAZILSKI LOPOVI OTKRILI NAČIN DA PREVARE ALARM: Policija nije mogla da veruje! (FOTO)

Iako su se zahvaljujući čudnim odelima neopaženo uvukli u banku, policija je uz pomoć video nadzora ipak detektovala dve neobične pojave kako puze po podu banke

  • 4

Policija u Brazilu u poteri je za dvojicom neobičnih pljačkaša koji su u mestu Praia Grande izveli najbizarniji upad u banku - ušunjali su se u prostorije banke uvijeni u alu-foliju kako bi izbegli uključivanje alarma.

ZA DOBRO JUTRO: Ova baka je čula svoju omiljenu pesmu, a onda više ništa nije moglo da je zaustavi (VIDEO)

Njihov plan da se neopaženo i pored alarma uvuku u banku je upalio, ali je policija pomoću video-nadzora detektovala dve neobične pojave u čudnim odelima kako puze po podu banke, pa se dala u poteru za ovim neobičnim pljačkašima.

Upad policije je osujetio njihov plan, pa su pljačkaši pobegli belim sportskim kolima. Na mestu zločina ostavili su nekoliko predmeta, od kojih je najvažniji aparat za varenje, za koji se pretpostavlja da su hteli da upotrebe za obijanje sefa.

Pljačkaši su još uvek u bekstvu, iako policija tvrdi da nisu sa sobom odneli nikakav novac.

Foto: Brazilian Military Police Foto: Brazilian Military Police

Lokalni zvaničnik iz policije je rekao da su priveli jednog osumnjičenog nedaleko od mesta zločina, ali priznaje da će biti teško dokazati njegovu krivicu upravo zbog ovih neobičnih zaštitnih maski koje su koristili prilikom upada u banku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobica

    11. april 2016 | 16:48

    Svaka cast na ideji, jos da su uzeli pare i extra

  • Broj Jedan

    12. april 2016 | 14:40

    ovo su srbi 100% :-)

  • anabela

    12. april 2016 | 05:51

    Emisija na Discovery kanalu:Mythbusters do najsitnijih detalja objasnjava raznorazne urbane legende i fore iz filmova. U dve epizode su bas ovo radili kako pobediti alarm. Puno puta gledajuci ih sam izjavila da nije bas mudro sta sve pokazuju.( na primer kako razneti zgradu ili auto ili kao se pravi eksploziv) Sada bi trebali da ih tuze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA