RAKETE IZ SIRIJE PALE NA TURSKU: Najmanje četvoro povređeno

Zasad nije poznato da li su rakete ispaljene sa teritorije u Siriji koja je pod kontrolom takozvane Islamske države, prenela je agencija Rojters

  • 1
Raketa 'Falkon 9' privatne svemirske kompanije 'Spejs eks' uspešno je juče lansirana iz Kejp Kanaverala na Floridi sa NASA teretom za Međunarodnu svemirsku stanicu (MŠ) Foto: Tanjug/AP/John Raoux

Najmanje četiri osobe ranjene su danas kada su rakete, ispaljene iz Sirije, pale na turski grad Kilis, pogranični grad na jugoistoku zemlje, javili su turski mediji.

Zasad nije poznato da li su rakete ispaljene sa teritorije u Siriji koja je pod kontrolom takozvane Islamske države, prenela je agencija Rojters.

Turski list Hurijet navodi da je pet projektila ispaljeno iz Sirije.

OVAKO izgledaju rakete sa beogradskog aerodroma ZBOG KOJIH JE DRHTALA CELA SRBIJA (FOTO)

Pre četiri dana, najmanje dve osobe su ranjene kada je raketa ispaljena iz Sirije pala na tursku teritoriju i pogodila Kilis.

Agencija Rojters je navela da je grad Kilis više puta bio na meti prekograničnog granatiranja. U martu su dve osobe, među kojima i dete, ubijeni u napadu koji je, kako se veruje, izvela Islamska država.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA