Uhapšena majka osumnjičena da je BEBI SPRŽILA TABANE VRELOM VODOM!

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dvadesetpetogodišnju majku devojčice M.Z. (11 meseci), zbog osnovane sumnje da je joj je vrelom vodom nanela teške opekotine tabana.

MAJKA OSUMNJIČENA DA JE BEBI SPRŽILA TABANE? Detalji stravične tragedije u BEOGRADU!

- Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - navodi se u saopštenju policije.

MAJKA OSUMNJIČENA DA JE VRELOM VODOM IZGORELA DETE? Novi jezivi detalji tragedije u Beogradu!

Devojčica se trenutno nalazi na Odeljenju plastične hirurgije Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i lekari vrše dalju dijagnostiku, plan daljeg lečenja i procenu potrebe za hirurškim intervencijama, prenose beogradski mediji.

Iz Gradskog centra za socijalni rad navode da se još uvek utvrđuje u kojim okolnostima je došlo do povreda kod devojčice.

Foto: Telegraf, Facebook Foto: Telegraf, Facebook

- U ovom trenutku delo se još uvek ne može kvalifikovati kao porodično nasilje. Gradski centar je u koordinaciji sa nadležnim službama - Policijskom stanicom od koje je dobilo prijavu i sa bolnicom u kojoj je beba hospitalizovana. Kada se utvrdi način na koji je beba zadobila povrede, stručni radnici GCSR Odeljenje Grocka preduzeće sve mere iz svoje nadležnosti u zaštiti deteta - kažu iz Gradskog centra za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ss

    12. april 2016 | 11:32

    Nazalost, bas kako sam i predpostavio, pripadnici manjine :( strasno je sta rade svojoj deci, kamo srece da se to ostrije kaznjava i da im se deca oduzimaju

  • Milica

    12. april 2016 | 11:08

    Dokle će se pojavljivati samo inicijali za psihopate raznih profila? Pa valjda bi bilo normalno da se zna ko su ovi zlotvori.Čemu skrivanje identiteta, da bi bili zaštićeni? Užas jedan. Kada bi postojao zakon na ovom svetu koji bi predviđao detaljni psihijatrijski pregled onih koji žele da postanu roditelji, bilo bi mnogo, mnogo manje nesretne dece. Ali, nažalost, još nismo na tom intelektualnom nivou, mislim na čitavu jadnu planetu Zemlju. Većina misle da je nehuman ovakav pristup. Ali, da li je humano biti svedok ogromne patnje nepreglednog broja dece?

  • dragana

    12. april 2016 | 12:28

    Bas truba. Tako sakato dete bi joj pomoglo da vise isprosi. Javna tajna je da to rade! Sta je tu cudno?! A ne d'o bog da ih popreko pogledas ima da reaguju sve moguce i nemoguce nvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA