ZAVRŠENO SUĐENJE GLUMICI KOJA JE UBILA MAJKU I BAKU: Nikada ne bih mogla svesno da ubijem, nisam racionalno razmišljala!

- Nikada ne bih mogla svesno da ubijem baku! Nikakvi stručnjaci me ne mogu ubediti da sam u tom trenutku racionalno razmišljala. Tako nešto je monstruozno i nenormalno, a naročito teza o tome da li jesam ili nisam, svesno, birala oružje - rekla je Teodora Viktorović

  • 10

Danas je u Višem sudu u Beogradu, Teodora Viktorović (39) koja se tereti da je prošle godine satarom ubila svoju majku Ljiljanu i baku Ivanku rekla je na suđenju da nije mogla svesno da ubije svoju baku, pišu "Večernje novosti".

STRAVIČNI DETALJI MASAKRA U BEOGRADU: Teodora je bila sva krvava, delovalo je kao da je htela da se ubije!

- Nikada ne bih mogla svesno da ubijem baku! Nikakvi stručnjaci me ne mogu ubediti da sam u tom trenutku racionalno razmišljala. Tako nešto je monstruozno i nenormalno, a naročito teza o tome da li jesam ili nisam, svesno, birala oružje - rekla je Teodora.

UZELA SAM SATARU U RUKE, BILA JE TEŠKA: Stravična ispovest glumice Teodore Viktorović, koja je ubila majku i baku!

Ovo je u utorak, pred petočlanim većem sudije Ane Milošević, povikala glasno i plačući, u sudnici Višeg suda u Beogradu, optužena Teodora Viktorović, nakon što je sud saslušao mišljenje veštaka psihijatrijske struke. Time je i zvanično završeno suđenje glumici, koja se tereti da je prošle godine satarom ubila svoju majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90), u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici, na Vračaru.

Foto: Marko Todorović, Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Marko Todorović, Facebook/TEODORAVIKTOROVIĆ

Veštaci, psiholog dr Nada Janković i psihijatar dr Aleksandar Milošević, istakli su da je Teodora, u trenutku kada je počinila zločin bila "svesna", "u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno".

- Utvrđeno je da Teodora ima emocionalno nestabilan poremećaj ličnosti. U trenutku kada je počinila zločin, kod nje je bio prisutan visok intenzitet emocije, jake ljutnje, srdžbe, ozlojeđenosti, razdražljivosti. Nesređenost odnosa u porodici, dugogodišnje ponižavanje i maltretiranje, samo su akumulacija loših okolnosti, za koje je to kobno jutro, bila samo "kapisla" - objasnila je veštak Janković.

Oba veštaka saglasna su da su svim ovim okolnostima dodatno doprineli alkohol i lekovi koje je Teodora uzimala.

- Ona je bila ubeđena da na taj način uspeva bolje da funkcioniše. Mislila je da višegodišnje probleme i sukobe u porodici samo tako može da reši. Još kao dete, gledala je oca i majku koji probleme rešavaju alkoholizmom, pa čak i nožem. Takav model je, naravno, prenela i u svoju porodicu, pokušavajući da reši narušene odnose sa majkom koja je vređa, tuče i maltretira. Ali i bakom, koja ju je "izdala" - kažu veštaci.

Završne reči i presuda zakazani su za 26. april.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • celik iz zenice

    12. april 2016 | 23:47

    sada lepo, narednih 40-ak godina, mozes da u miru razmisljas zasto ubi i majku i baku...

  • NO !

    13. april 2016 | 09:02

    Ona je kao i mnoga gradska deca odrasla u teskobi (sobici 3x3, pod tutorstvom 2 neutotične žene) i tenzijom sa kojom se nosila.

  • Slobo

    13. april 2016 | 05:42

    Gde je ona glumila ? Nikad je nisam video

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA