JA SAM NEKAD BILA MUŠKARAC: Otkrila je svoju tajnu kolegama s posla, a oni su reagovali NEVEROVATNO (FOTO)

Zoi je smogla snage i svim kolegama poslala mejl u kojem im je objasnila svoju "situaciju". Nakon toga, nije znala šta da je očekuje kada se bude vratila na posao

  • 11
Foto: Facebook/The Maven of Mayhem Foto: Facebook/The Maven of Mayhem

Zoi iz Ontaria, u Kanadi, nekada je bila muškarac, a istinu je svojoj porodici, mužu i deci, saopštila tek prošle godine. Takođe, ovu vest su čuli i članovi njihove porodice, komšije, ali i kolege s posla!

KOJA DEVOJKA SA FOTKE NEMA PENIS? Da li možete da pogodite? (FOTO)

Njoj je najteže bilo da se vrati na posao nakon što su kolege saznale da je promenila pol. Stalno se preispitivala kako će oni to prihvatiti, da li će moći da nastavi normalno sa radom, da li će izgubiti prijatelje koje je tamo stekla...

Međutim, Zoi je smogla snage i svim kolegama poslala mejl u kojem im je objasnila svoju "situaciju". Nakon toga, nije znala šta da je očekuje kada se bude vratila na posao.

Nakon poslatog mejla, ona je dobila čak 75 divnih odgovora u kojem piše da niko ne osuđuje to što je ona uradila.

Foto: Amanda Jette Foto: Amanda Jette

Zatim je došla na posao, a tamo ju je sačekalo iznenađenje. Kolege su se potrudile da joj naprave pravu dobrodošlicu, pa su uredili skoro sav prostor, kupili kolače i na stolu joj ostavili poruke podrške.

Foto: Amanda Jette Foto: Amanda Jette

Na svu sreću, Zoi je imala tu sreću da radi u normalnom okruženju koje prihvata promene i ljude koji su drugačiji. Nažalost, LGBT populacija najčešće ima problema prilikom saopštavanja ovakvih informacija, te sve drže za sebe. Pre ili kasnije dolazi do psihičkog "pucanja". Međutim, Zoi nije jedna od njih!

Foto: Amanda Jette Foto: Amanda Jette

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    13. april 2016 | 13:17

    Najjace je da ni muz nije znao.

  • Joca

    13. april 2016 | 13:32

    Smuvaš dobru ribu i posle sexsa počneš da se hvališ kako si "prava" muškarčina a ona ti odgovori da kada je ona bila muško je bila bolji muškarac.Epilog:završavaš na psihijatriji..

  • JA

    13. april 2016 | 13:12

    Vidi se iz aviona da je bila muskarac. Po meni je i dalje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA