Uhapšeni razbojnik iz pošte pre 12 godina GURNUO DEČAKA SA BEDEMA NIŠKE TVRĐAVE!

Ovaj Valjevac uhapšen je juče prilikom pokušaja pljačke pošte u Brđanima i njemu je određen pritvor do 30 dana

  • 4

Hapšenjem Valjevca Ognjena Stankovića (31) zbog pokušaja pljačke u naselju Brđani, valjevska policija je rasvetlila tri razbojništva koje je počinio uhapšeni. Ovaj Valjevac uhapšen je juče prilikom pokušaja pljačke pošte u Brđanima i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Uhvatili su ga u krađi, pa su ga brutalno pretukli i zapalili živog na ulici! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako saznajemo, Stanković je osumnjičen za pljačku pošte u Brđanima 31. marta, kada je maskiran i uz pretnju pištoljem iz kase odneo 470.000 dinara. Policija je prikupila dokaze da ovaj Valjevac stoji i iza pljačke zlatare "Stošić“ u centru Valjeva, odakle je 13. januara ove godine odneo nakit vredan oko 10.000 evra. Tada je upao u zlataru i pištoljem povredio radnicu, koja je zadobila teške povrede.

Foto-ilustarcija: Flickr/J Mark Dodds [a shadow of my future self] Foto-ilustarcija: Flickr/J Mark Dodds [a shadow of my future self]

Uhapšeni se sumnjiči da je opljačkao i zalagaonicu u Ulici Vuka Karadžića, odakle je odneo nakit vredan oko 150.000 dinara. Stojanović se sumnjičio za razbojništvo u naselju Zbratimljenih gradova, gde je uz pretnju pištoljem od radnice oteo 15.000 dinara.

UKRALI POLA MILIONA DINARA IZ POŠTE: Uhapšena dvojica razbojnika kod Šapca

Ovaj Valjevac uhapšen je juče prilikom pokušaja pljačke pošte u Brđanima i njemu je određen pritvor do 30 dana.

FILMSKA PLJAČKA USRED DANA, I TO U SRBIJI: Čim je zakoračio u poštu, stavili su mu lisice na ruke!

- On je ušao u poštu, uperio pištolj u radnicu i rekao: Ovo je pljačka! Tada su majka i ćerka, koje su čekale u redu, počele da vrište, a policajci u civilu koji su bili u zasedi, čim su čuli vrisak, uleteli su u poštu i razoružali Stojanovića - navode naši izvori.

Kako saznajemo, Stanković je od ranije poznat policiji. On je 2006. godine osuđen na 4,5 godine zatvora zbog ubistva iz nehata. Stanković je 2004. godine, kao tadašnji štićenih Doma za vaspitanje učenika u Nišu, osuđen zbog ubistva Igora Madžoa (14), učenika sedmog razreda, iz kolektivnog smeštaja "Brezovica", koji je sa još 150 đaka sa Kosmeta tada došao u goste u Niš. Stanković je osuđen zbog toga što je sa bedema Niške tvrđave gurnuo četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je nakon toga preminuo.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    13. april 2016 | 16:06

    Po onoj narodnoj, ubij vraga, da od njega ne ostane traga. I tako sa svim ovim splačinama što drugima nesreću čine.

  • brrrrr

    13. april 2016 | 14:44

    obavezno ga pustite odmah!da napravi jos neko zlodelo!

  • Zuja

    15. april 2016 | 13:19

    Ovaj "slucajno"gurnuo decka, hajte molim vas! I 4,5 godine? I dosad bio u situaciji da kokne bar jos troje? Pa gde je u ovoj drzavi zakon i pravda???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA