INSPEKTORI SE POPELI NA TERASE I KROV: Odneli tepih IZ KUĆE MUŽA JELENE MARJANOVIĆ! (VIDEO)

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva

  • 28

Inspektori MUP-a detaljno pretražuju kuću Zorana Marjanovića, čak se pretražuju i terase i krov, a pozvane su i dve komšinice u svojstvu svedoka, ukoliko se nešto pronađe od dokaza.

 

DETALJNA PRETRAGA dvorišta kuće MUŽA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Ispitana i komšinica! (VIDEO)

 

Pripadnici policije su viđeni kako izlaze na sve terase kuće Marjanovića. Kako saznajemo, iz kuće su izneli jedan tepih i ubacili ga u policijski auto.

 

- Mi smo ovde 20 godina i nikog se ne plašimo. Jecu sam volela više iznad svega i Zorana poštujem. Policija nas nije dovela u kuću namerno nego je moja kuma rekla da im treba još jedan svedok i ja sam otišla - rekla je komšinica koja je pozvana u svojstvu svedoka.

 

POLICIJA STIGLA ISPRED KUĆE MUŽA JELENE MARJANOVIĆ: Ekipa forenzičara MUP fotografiše dvorište! (VIDEO) (FOTO)

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva.

 

Uporedo sa tim, danas se počelo sa isušivanjem deo kanala u kojem je pronađeno telo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    14. april 2016 | 14:36

    Baš Bas super što su se posle 12 DANA setili da pretresu kuću za to vreme su mogli iz temelja sazidati novu a ne ukloniti sve tragove. Ovo je za svaku srednju, jedan mladi život je ugašen a 12 dana se manipuliše i spreda sa dokazima i istragom. Sramota

  • Gorcilo

    14. april 2016 | 14:37

    Idu na to da covek poludi i digne ruku na sebe posto istraga tupka u mestu. Onda je najlakse okriviti mrtvog i zatvoriti slucaj. Meni sve ovo mirise na ovakav scenario. Dete je svo vreme bilo uz njega. Kako je on mogao to da izvede u prisustvu male, a daona sa 5 godina nista ne kaze. Sve su ovo nagadjanja i pretpostavke.

  • Gardista

    14. april 2016 | 15:50

    Zna pilicija sta radi. Operativna saznanja ukazuju na muza. Nema dokaza jer je isplanirano ubistvo. Savrsena dela ne postoje. Tragova ima samo koliko je inspektorima poslo za rukom da ih prikupi. Nadam se da ce brzo gospodin biti iza brave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA