IZ KUĆE MARJANOVIĆA ODNETA SVA OBUĆA: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i tepih

  • 17

U okviru istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović, iz kuće Marjanovića policija je danas u kesama odnela svu obuću više članova te porodice.

BESAN I OGORČEN ZORANOV OTAC: Odneli su ono što su hteli, dok JELENIN UBICA SA ČEKIĆEM ŠETA GRADOM! (VIDEO)

Obuća će detaljno biti analizirana i veštačena zbog eventualnog pronalaska određenih tragova.

Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i tepih, piše pink.rs

JELENINA MAJKA PONOVO SASLUŠANA U POLICIJI: Pitali je za ćerkin brak i na koga sumnja!

Jedna ekipa inspektora je otišla sa kesama, dok je stigao novi policijski džip. Kada su svi napustili kuću, Zoranov otac Vladimir zaključao je kapiju. Majka ubijene pevačice Jelene u toku dana je došla u porodičnu kuću Marjanovića.

ŠTA JE U CRNOJ KESI koju su policajci izneli iz KUĆE MUŽA JELENE MARJANOVIĆ? (VIDEO)

Jedna od komšinica porodice Marjanović rekla je novinarima da je bila u policiji kao "svedok u pretresanju".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, policija zasad ne odbacuje nijednu mogućnost , da je Jelena ubijena na mestu na kojem je i nađena, kao i da je ubijena na sasvim drugom mestu, a da je telo samo bačeno u kanal kod nasipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    14. april 2016 | 23:41

    Jadna, jadna žena. Gledala sam emisiju o istrazi i ništa mi nije jasnije nego pre, mislim da je ubistvo iz strasti.

  • zoster

    15. april 2016 | 00:06

    Ja ne znam kako novinari nalaze ovakve informacije iz proverenih izvora stalno se menja ubijena tamo , ubijena vamo ,ubijena palicom,cekicem ,stapom ako su izvori sigurni pa ,narod ne interesuje dali je bio cekic ili nesto drugo nego ko je ubica da se koga briga za babu sto cuva koze koja lupa gluposti i ljudi vidli ovo ,videli ono samo da bi bili interesantni daj te nesto kad je pouzdano i konkretno.

  • ESB

    15. april 2016 | 00:28

    Počinilac je vraski inteligentan, proracunat i ima samokontrolu za 10 ku. Taj je i jako opasan, kada bude video da su svi nemoćni da ga otkriju on će da nastavi da radi započeta uverava, možda je i bolestan na svoj način... strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA