UBICA GA SAČEKAO ISPRED MAJČINE KUĆE: Dragan R. ubijen u SAČEKUŠI!

Prema nezvaničnim informacijama, Dragan je u noći ubistva izlazio od majke, kojoj je bio u poseti, gde ga je sačekao ubica ili više njih, koji su na njega pucali iz vatrenog oružja

  • 2

Dragan R. (40) ubijen je sinoć u Rumi u sačekuši u ulici na uglu ulica Atanasija Stojkovića i Partizanske.

Ranisav je posle večere sa majkom Mirom i verenciom Mirjanom izašao da preparkira automobil koji je ostavio na mostiću. Čim je izašao napolje, napadač je pucao u njega. Ranisav je premiuno od teških povreda.

- Verenica i majka su pozvale Hitnu pomoć i policiju, ali nesrećnom Draganu nije bilo spasa. Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt. Ubice su nakon pucnjave nestale i za njima se intenzivno traga. Policija ispituje svaku mogućnost. Proveravaju se i bazične stanice, jer postoje indicije da je ubica pozvao Ranisava da izađe napolje. Sigurno je da je ovde reč o klasičnoj sačekuši - rekao je izvor iz istrage.

METAK U GLAVU U CENTRU BEOGRADA: Detalji SAČEKUŠE u kojoj je hladnokrvno ubijen Nikola B. (VIDEO)

Saslušano je nekoliko ljudi, a među njima i Ranisavljeva verenica. Kako nezvanično saznajemo, ona je bila u kući u vreme zločina, a policija je želela da prioveri njena saznanja o zločinu.

Komšije nastradalog ne znaju zašto bi neko ubio komšiju.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak UŽASA na mestu gde je u Vladimira B. u SAČEKUŠI sasuto 10 metaka!

- Začuli smo pucanj oko 22 časa uveče i kad smo izašli napolje, ugledali smo Dragana u lokvi krvi. Oko njega su se već nalazili lekari koji su pokušavali da pomognu. Nije bio zaposlen, ali je redovno odlazio u teretanu i posvetio se zdravom životu. Verujte nam, kao komšija je bio divan - ispričale su komšije.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO I VIDEO) HOROR NA VRAČARU: U sačekuši ubijen Nikola Babić!

Dragan u Rumi, važio je za žestokog momka, sa kriminalnim dosijeom zbog pljačke kojuje sa nekoliko pomagača izvršio 2003. godine.

- Oni su u ranim jutarnjim satima upali u kuću sestre osnivača kompanije "MB Rodić" Biljane Rodić. Prvo su naleteli na kućnu pomoćnicu, a onda i na Biljanu, koja je još spavala. Uz pretnje i batine tražili su od nje da im preda novac, a u međuvremenu su iz druge sobe uzeli njenu ćerku - preneli su mediji.

OVO SU POSLEDNJI TRENUCI VLADIMIROVOG ŽIVOTA: Kamere snimile momente pre ubistva (VIDEO)

Biljana Rodić predala je napadačima 220.000 evra, pet miliona dinara, mobilne telefone, ogrlicu vrednu nekoliko hiljada evra i još neke "sitnice".

Posle odležane zatvorske kazne, zbog pljačke porodice Rodić u Novom Sadu, Rumljani kažu, da je živeo mirnijim životom.

Uviđaj je još u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA