STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZAGREBU: Otac gurnuo kolica da spasi BEBU

Prema prvim informacijama, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i skrenuo ka trotoaru gde se nalazio otac sa bebom u kolicima

  • 3

U Zagrebu kod Trga Francuske republike na zagrebačkoj Ilici u prepodnevnim satima dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj se vozač automobila zabio u semafor i stubiće na trotoaru na kojem se u tom trenutku kretao otac s detetom u dečjim kolicima.

STRAVIČNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Poginuo mladić (27), vatrogasci izvlačili povređene!

Kada je ugledao automobil kako ide prema njima, otac je gurnuo kolica kako bi sprečio tragediju, nakon čega je dete ispalo iz kolica. Dete je odvezeno u bolnicu gde je pregledano, a ustanovljeno je da nema telesnih povreda i pušteno je kući.

- Ja sam tu stajala i odjednom je on doleteo pravo na mene. Ja sam vrištala i bacila sam se, okrenula s i videla da je mala beba. Taj tata je čuo mene, verovatno ga je i video i onda se pomerio - izjavila je žena koja se nalazila na licu mesta.

- Čuo se veliki prasak, mi smo radili, okrenuli smo se, leteli su delovi na sve strane. Izašli smo napolje i videli auto kako je razbio stubove i dete malo koje je ležalo na zemlji. Vozač je sedeo u automobilu - rekao je drugi očevidac.

Prema prvim informacijama, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i skrenuo ka trotoaru. Šta je tačno dovelo do nesreće utvrdiće istraga koja je u toku.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    16. april 2016 | 16:12

    Rakija ni u bure ne miruje sto pije kad mu skodi dozivotno oduzeti dozvolu

  • liz

    16. april 2016 | 17:16

    Ipak je sreca u nesreci...dete je dobro i pusteno je kuci. A vozac? E to je druga prica.

  • ja sam ti

    16. april 2016 | 21:22

    voze drogirani pa zamisle dasu na sedmom nebuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA