DA LI JE JELENU UBIO PSIHOPATA SA ESTRADE, PATOLOŠKI ZALJUBLJEN U NJU?! Srpski kriminolog otkrio profil ubice ZVEZDE GRANDA

Prema rečima kriminologa Radovanovića ubica bi mogao biti neko i sa estrade koga je Jelena dobro poznavala

  • 18

Ubica Jelene Marjanović mogao bi da bude i psihopata iz estradnih krugova, u kojima se i ona kretala, kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović.

JEZA, PUSTOŠ, STRAH: Trčala sam po NASIPU SMRTI u vreme ubistva Jelene Marjanović (VIDEO) (FOTO)

Radovanović za "Informer" kaže da je sve više sklon da veruje da je Jelenu ubio čovek koji pati od poremećaja koji se u psihijatriji označava kao erotomanija, kao i da je ubistvo počinio neko iz "supkulturne estrade", kojoj je pripadala i nesrećna pevačica.

VUČIĆ: Ubica će biti uhapšen u narednih 48 sati!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Erotomanije je psihički poremećaj u kome neko razvija osećaj idealizovane ljubavi ili seksualne privlačnosti prema drugoj osobi koja mu te emocije ne uzvraća. Znači u pitanju je bolestan čovek, koji u svom patološkom odnosu prema nekome prolazi kroz tri faze: nade, očaja i na kraju osvete, u kojoj pažljivo planira ubistvo. Čini mi se da je ubistvo ove mlade žene počinila upravo takva osoba. Opsednut nerealnom željom prema njoj, neko ju je danima pratio, znao njene navike i svakodnevne aktivnosti - tvrdi on.

SNIMLJENA KOLA MARJANOVIĆA U NOĆI KAD JE UBIJENA JELENA: Policija pregleda novi KLJUČNI materijal iz Crvenke!

Prema rečima kriminologa Radovanovića ubica bi mogao biti neko i sa estrade koga je Jelena dobro poznavala.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuku lele

    21. april 2016 | 10:00

    Pa šta sa mužem, svekrom, svekrvom,deverom,kumom?! Šta sa tepihom,cipelama,kesama iznetim u ponoć, padanjima na poligrafu, kamerama, jurnjavom Marjanovićevog automobila po nasipu, čovekom sa štapom...Kuku nama sa svim ovim dosadašnjim izveštavanjima po novinama! Na kraju će biti ubica sa estrade! I ovi naši kriminolozi su kao astrolozi!

  • Katarina

    21. april 2016 | 12:32

    Prestanite vise da satanizujete ljude bez dokaza

  • Marija

    21. april 2016 | 08:33

    Glupost! Gde onda smestiti sve ove lazi, strahove i vrlo hladno ponasanje porodice posle smrti Jelene. Teoretski je moguce, ali ne u ovom slucaju. Za Jelenom cvili cela Srbija (i mi sto smo po svetu rasuti), a oni niko ni da suzu ispuste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA