SRPSKA POLICIJA UPALA U OSINJE GNEZDO: Zaplenili dovoljno oružja da se opremi ČETA!

Policija je nedavno na placu na teritoriji opštine Inđija u zakopanom buretu pronašla 17 pištolja i revolvera, devet pušaka, dva "škorpiona", četiri ručne bombe, za koje se sumnja da su bili namenjeni izvršenju krivičnih dela

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontole su, u nastavku akcije, u kojoj je u Staroj Pazovi pronađena i zaplenjena veća količina oružja, uhapsili A. L. (37) iz Beograda. On se sumnjiči i da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

A. L. je uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana, saopštio je MUP.

Policija je nedavno na placu na teritoriji opštine Inđija u zakopanom buretu pronašla 17 pištolja i revolvera, devet pušaka, dva "škorpiona", četiri ručne bombe, veću količinu municije različitog kalibra, za koje se sumnja da su bili namenjeni izvršenju krivičnih dela.

Takođe, pronađene su mešavine paracetamola i kofeina, kao i paracetamola i glukoze, koje služe za uvećanje mase heroina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobii

    23. april 2016 | 12:23

    sto ne cesljaju malo bujanovac i presevo...pa da vidis sta ce da nadju

  • sibin

    23. april 2016 | 13:11

    neeazumem zasto punoletnim licima ne napisu ime i prezime da svi vide ko je taj kriminalac?kakvi inicijali bre,nije maloletan

  • Nana

    23. april 2016 | 14:02

    Neko je dojavio. Tako treba da bude i u slučaju Jeleninog ubistva, da neko progovori, inače... ne znam da li će biti rešeno.:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA