SVI SU GLEDALI U ČEDINU ŽENU I U ODELO PREMIJERA! Evo kako su se srpski lideri DOTERALI za GLASANJE (FOTO)

Modna kreatorka Đina Dončić komentarisala je odevne kombinacije naših političara i njihovih pratnji tokom izbornog dana, evo ko je bio najbolje obučen

  • 76

Srpski političari su juče bili fokusirani na izborne rezultate, pa im je izgled bio u drugom planu. Ipak, modnim znalcima nije promakao stajling domaćih političara i njihovih pratnji tokom izbornog dana.

VUČIĆ USKORO PREDLAŽE SASTAV VLASTI! Maja Gojković tvrdi da će biti OZBILJNIH promena i u SNS

ŠTA SU NAM DOKAZALI IZBORI? Ovo je PET glavnih pouka GLASANJA u Srbiji

Modna kreatorka Đina Dončić za "Alo!" komentarisala je odevne kombinacije naših političara i njihovih pratnji tokom jučerašnjeg dana. Premijer Aleksandar Vučić je i juče vodio računa o svom izgledu, pa je na biračko mesto došao obučen u farmerice i sako, u pratnji ćerke Milice.

OVO JE NOVI SASTAV SKUPŠTINE SRBIJE! Vučić NAJJAČI, DS još slabiji, U IGRU se vraćaju Šešelj, Čeda, Dveri i Radulović

- Kao i uvek, premijer je odlično obučen - kaže kreatorka, ističući da je i stajling njegove ćerke takođe očekivan, jer se obukla moderno, u skladu sa svojim godinama.

OTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC OTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

I lider LDP-a Čedomir Jovanović i njegova supruga su se na izbornom mestu pojavili dobro stilizovani i usklađeni, kao što to uglavnom čine za sve javne događaje.

- Jovanović je obučen potpuno u trendu. Kao i uvek, i oni i supruga su jako elegantni i besprekorno odeveni - kaže kreatorka Dončić, koja je pohvalila i usklađenost bračnog para Dačić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Dačić je dobro obučen, elegantno. On i supruga su stilski usklađeni i prikladno obučeni za ovu priliku- istakla je kreatorka i pohvalila mantil gospođe Dačić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović svoju građansku dužnost je ispunio u pratnji svoje supruge, ali za ovu priliku oni nisu uskladili svoje odevne kombinacije.

- Bračni par Stefanović je dobro obučen, iako svako za sebe. Gospođa Stefanović je elegantno obučena, a ministar kežual - komentariše kreatorka Dončić.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Nekadašnji predsednik Srbije i aktuelni lider SDS-a Boris Tadić nije baš opravdao očekivanja, bar što se garderobe tiče:

- Njegova odevna kombinacija je staromodna, on bi trebao da povrati svoj stari sjaj.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    25. april 2016 | 15:29

    Oni lepo obuceni,a ja prosek 9,8 na drzavnom pravnom fakultetu,kupujem u second hand-u i nemam pare za odmor . Aplauz za stajling politicara ! ;)

  • Lele

    25. april 2016 | 14:52

    Vrlo lepo političari obučeni i pečenje a narod glasa pocepan l gladan

  • RAKETA

    25. april 2016 | 15:04

    Odkud Cedi pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA