ČUDO NEVIĐENO: Sneg veje na moru, MEĆAVA SVE NOSI PRED SOBOM (VIDEO)

U Hrvatskoj se očekuje pretežno oblačno vreme, mestimično uz kišu, a u Dalmaciji i pljuskovi s grmljavinom, dok je u višim predelima i dalje moguć sneg

  • 8

Hrvatski mediji javljaju da je sneg pao u Gorskom Kotaru, Lici, na planini Biokovo i u Imotskoj krajini, pa čak i na ostrvu Braču. Oni navode da su ovi vremenski uslovi iznenadili stanovnike već spremne za proleće. Takođe, i u BiH su vremenske okolnosti slične, naročito u Nevesinju, čije su ulice od jutros zavejane. Sarajevo, Doboj i Livno su takođe pod snežnim pokrivačem, što se može videti na snimcima koji su objavljeni na Jutjubu.

STIGAO SLADOLED, A NAPOLJU MEĆAVA USRED PROLEĆA: Ova fotografija iz Nevesinja je hit na Fejsbuku! (FOTO) (VIDEO)

Na najvišem biokovskom vrhu, Svetom Juri, visina snega je oko 10 centimetara, temperatura se spustila na minus šest stepeni Celzijusa, a na višim biokovskim vrhovima sneg i dalje pada.

Sneg visine i do desetak centimetara pao je jutros i na području opštine Zagvozd u Dalmatinskoj zagori gde se zadržao i u prepodnevnim satima.

(VIDEO) LUDO VREME, SNEG USRED PROLEĆA: Pogledajte kako veje u Srbiji!

Kako navodi Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske u Hrvatskoj se očekuje pretežno oblačno, mestimično uz kišu, a u Dalmaciji i pljuskovi s grmljavinom, dok je u višim predelima i dalje moguć sneg.

Pogledajte snimke:

Brač

Imotski

Doboj

Livno

Sarajevo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    25. april 2016 | 17:11

    IZNERVIRAH SE ŠTO PADA SNEG U LIVNU. ŠTO SE NAS TIČE MOGU DA IM PADAJU I ĆUSKIJE.

  • CROX

    25. april 2016 | 20:19

    Kod nas se u Hrvatskoj za takve situacije kaze "zima ošinula repom" to ce trajat jos par dana, a onda pocetkom Lipnja krece CROATIAN SUMMER 2016...utipkaj te to na youtube i uzivajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA