NIS modernizuje pumpe i širi mrežu u regionu

Naftna industrija Srbije planira da do avgusta rebrendira 23 benzinske stanice

  • 0

Naftna industrije Srbije (NIS) uložiće u ovoj godini 462 miliona dinara u obnavljanje benzinskih stanica u Srbiji, a ta kompanija već je počela proširenje maloprodajne mreže u regionu, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Rumuniji, najavio je izvršni direktor Bloka promet NIS-a Aleksandar Malanjin.

- U Bugarskoj smo već kupili sedam benzinskih stanica, koje će tokom leta početi da posluju pod brendom NIS-a, odnosno "Gasprom njefta", a takođe krećemo u razvoj maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini i Rumuniji - rekao je Malanjin.

On je predstavio novi tip prodavnica i restorana "Freš" na benzinskim stanicama NIS-a.

- U Srbiji planiramo da do avgusta rebrendiramo 23 benzinske stanice NIS-a, a njih 37 uskoro puštamo u rad - kazao je Malanjin na benzinskoj stanici NIS-a "Zmaj 2" na auto-putu Beograd - Novi Sad.

Na njoj potrošači od sada imaju veći izbor namirnica, svežeg voća, pića, brze hrane, slatkiša, ali i jednu od najboljih pica na svetu finskog proizvođača "Kotipiža", kao najvećeg lanca picerija u severnoj Evropi koji posluje i u Rusiji i Južnoj Koreji.

Planiramo i aktivniju modernizaciju benzinskih pumpi u Beogradu, istakao je Malanjin i ukazao na dobru saradnju NIS-a sa rukovodstvom grada Beograda po pitanju dobijanja dozvola i dokumentacije u vezi sa benzisnkim pumpama koje NIS ima na teritoriji Beograda.

NIS će nastaviti da unapređuje kvalitet naftnih derivata na pumpama, ali i usluga u maloprodaji i širenje asortimana proizvoda široke potrošnje, kojih već sada ima oko 4.000 različitih artikala, rekao je Malanjin.

NIS je tokom vikenda pripremio akciju "Super fresh vikend", u okviru koje će potrošači, uz greb srećku, za svaku kupovinu moći da dobiju neki od 3.000 poklona iz asortimana "Fresh" prodavnica, a moći će da dobiju i gratis picu uz svaku kupljenju "Kotipižu".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA