DA LI BI HOREJŠIO KEJN OVO REŠIO? Policija traži - čamdžiju, biciklistu sa kačketom, čoveka sa štapom...

Inspektori MUP-a usmerili su istragu u više pravaca, proveravajući sve moguće scenarije

  • 29

Potraga za ubicom Jelene Marjanović ušla je u petu nedelju, a tragovi na koje policija i dalje nailazi, kao da dodatno otežavaju istragu, umesto da dovedu do onoga ko je - navodno - na nasipu u borčanskom naselju Crvenka 2. aprila svirepo ubio pevačicu.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI FOTO) OVO JE SRPSKI HOREJŠIO KEJN: On je REŠIO KRVAVA UBISTVA Đinđića, Stambolića i Arkana!

U nedostatku očevidaca koji su do sad mogli da se jave policiji i ispričaju bilo šta o ubistvu pevačice, inspektori MUP-a usmerili su istragu u više pravaca, proveravajući sve moguće scenarije, i ispitujući sve koji su, barem u teoriji, kobnog dana mogli da vide Jelenu ili njenog ubicu.

"VIDEO SAM JELENU I ZORANA KAKO SE SVAĐAJU TE NOĆI": Pojavio se NOVI SVEDOK u slučaju UBISTVA PEVAČICE!

Jedan od njih je Kanis Veselinović, u medijima poznatiji kao "čovek sa štapom", koji je te večeri, kada je Jelena Marjanović, prema rečima njenog supruga džogirala na nasipu, šetao tim putem.

Foto: Profimedia/Visual movies Foto: Profimedia/Visual movies

ISKAZ "ČOVEKA SA ŠTAPOM" OTKRIVA JELENINOG UBICU?! Evo šta je ključni svedok rekao policiji o ubistvu ZVEZDE GRANDA

Ovaj čovek, koji svakodnevno ide u šetnju zbog zdravstvenih problema, sa sobom, međutim, ne nosi sat, pa ne zna ni u koje vreme je bio na nasipu, ali tvrdi da je sve vreme gledao u zemlju i da nikoga nije primetio.

Sledeći od potencijalnih svedoka je i čovek na biciklu, kog je pomenuo Jelenin suprug Zoran, navodeći da je, pošto ju je izgubio iz vidnog polja, naišao na biciklistu kog je pitao da li je slučajno video neku ženu koja trči.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POLICIJA NA NASIPU SMRTI TRAŽI BICIKLISTU SA KAČKETOM: Najnoviji detalji iz istrage Jeleninog ubistva!

ZA JELENOM MARJANOVIĆ SU MALO PRE UBISTVA KRENULI MUŠKARCI NA BICIKLIMA: Najnovije saznanje iz istrage

Kada su nadležni uzeli u obzir da je ubica, osim auto-putem, mogao da pobegne i čamcem preko Dunava, policija se dala u potragu za čamdžijom, koji bi, u tom slučaju, mogao da raspolaže dragocenim informacijama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POLICIJA OKO NASIPA SMRTI TRAŽI ČAMDŽIJU: Najnoviji detalji iz istrage Jeleninog ubistva!

Osim ovih ljudi, policiji je zanimljiv i izvesni plavi automobil, za koji mnogi tvrde da su ga danima pre ubistva viđali na nasipu, dok je "isti" takav, prvih dana nakon ubistva, bio parkiran ispred kuće Marjanovića.

(EKSKLUZIVNI FOTO): Da li je ovo PLAVI AUTO koji je vozio ubica Jelene Marjanović?

POLICIJA TRAGA ZA PLAVIM AUTOMOBILOM I CRNIM MOTOROM: Novi detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drejk

    28. april 2016 | 15:49

    I onda citam gluposti da savrseno ubistvo ne postoji, a ovo nije ni blizu toga, a i dalje je neresivo.

  • Neki veliki drmr

    28. april 2016 | 16:58

    Dovoljno je podsetiti se dela intervjua koje je baš Telegrafu prošle godine dao Prof.Dr.Sc. Slobodan Savić jedan od najiskusnijih specijalista sudske medicine (“istražitelja”) u Srbiji, koji je radio obdukcije i veštačenja u najtežim slučajevima za državu: ''Trebalo bi i kod nas da bude tako (kao u TV serijama), ali se, nažalost, mnogi slučajevi rešavaju bez prisustva sudskih lekara na licu mesta, što po mom mišljenju nije dobro i loše utiče na kvalitet izvršenog uviđaja. Svojevremeno je u gradskom SUP-u bio stalno zaposlen specijalista sudske medicine, koji je redovno izlazio na teren, ali kako je u pitanju mukotrpan posao koji po pravilu nije adekvatno nagrađen, toga danas više nema. Ponavljam da prisusvo sudskog lekara na licu mesta značajno doprinosi uspešnosti izvršenog uviđaja i kvalitetu prikupljenih dokaza. Dobro je poznata činjenica da ono što se propusti u početnoj fazi istražnog postupka, naročito na uviđaju, kasnije po pravilu ne može da se nadoknadi.'' Eto, istrage ubistava su u drugom planu, nema se para za specijaliste na licu mesta jer je bitnije opremiti i nahraniti žandarmeriju i komunalnu policiju, bitnije je globiti građane na svakom koraku nego rešavati ubistva.

  • MrakIzPecine

    28. april 2016 | 15:39

    Kazu nije ubijena na kanalu, pa jel je na biciklu dovezao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA