Kandidat za predsednika SAD tvrdi da PUTUJE KROZ VREME. Evo kada će ZAVLADATI Amerikom (VIDEO)

- Odranije znam da, ne samo da ću se kandidovati, već da ću u jednom od predsedničkih izbora u razdoblju između 2016. do 2028. biti izabran za predsednika ili potpredsednika - govori Basiago

  • 10

Endru Basiago je čovek koji je ubeđen da će u narednih 12 godina postati predsednik SAD. On živi u Vašingtonu, ali ceo svoj život putuje kroz vreme. Sve je počelo kada je imao 8. godina, a 2004. godine je prvi put, u sklopu projekta Pegasus, pričao o efektima putovanja kroz vreme i teleportacije na decu.

DONALD TRAMP: Treba da obnovimo prijateljske odnose sa Rusijom!

On je kao dečak učestvovao u nekoliko eksperimenata u kojima je putovao kroz vreme, ali i u paralelne svemire. Kaže kako mu je misija tada bila da američkom predsedniku pribavi važne informacije o prošlosti i budućnosti.

S vremenom je, kaže, prikupio bogato iskustvo i znanje na ovom polju koje će iskoristiti u svojim političkim ambicijama. Iako su šanse da pobedi male, Basiago se u trku za predsednika SAD-a uključuje kao nezavisni kandidat i prilično je uveren u svoj uspeh. Njegova glavna poruka kampanje je "Vreme je za istinu".

- Od ranije znam da, ne samo da ću se kandidovati, već da ću u jednom od predsedničkih izbora u razdoblju između 2016. do 2028. biti izabran za predsednika ili potpredsednika - govori Basiago.

Svojom najvećom prednošću smatra to što ima uvid u informacije iz prošlosti  i budućnosti. Tvrdi kako se čak uspeo vratiti u 1863. godinu i uživo slušati slavni govor Abrahama Linkolna u Getisburgu. U budućnosti je, kaže, bio u 2054. godini.

Nakon svojih putovanja kroz vreme tvrdi da je razgovarao s predsednicima Bušom, Klintonom, ali i Obamom nekoliko decenija pre nego je izabran za šefa države. Sve ih je, kaže, izveštavao o budućim događajima u njihovim mandatima.

Prednost bez premca u međunarodnim odnosima, kaže Basiago, doneće mu to što je 1981. bio na - Marsu.

Sada vodi projekt Pegasus , a cilj mu je američku vladu prisiliti da objavi sve otkrivene napretke u tehnologiji teleportacije. Uveren je da bi ta mogućnost donela veliku korist celom čovečanstvu jer bi se teleportacijom unutar planete, ali i izvan nje,  sačuvala životna sredina.

Aktelnog predsednika smatra lažovom jer je, tvrdi Basiago, Obama kao tinejdžer učestvovao u misiji na Mars 1980-ih godina, ali o tome američkoj javnosti ništa nije rekao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. april 2016 | 15:13

    Brate daj i nama malo to sto pijes

  • Rsk

    28. april 2016 | 15:14

    Kao I svi ameri......bolestan u mozak

  • momazver

    28. april 2016 | 18:31

    Reče li, majke ti, Klintonu,kad si već prič'o s čovekom,da će mu popušiti nešto...*nevidljivi* nad Srbijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA