DRAMA U ZABAVNOM PARKU: Dečak visio u vazduhu kada se otkačio pojas na rolerkosteru (VIDEO)

Otac je brzo povukao nazad preplašenog dečaka, i morao je da ga drži uz sebe do kraja vožnje. Sve to je snimio telefonom i postavio na svoj Fejsbuk profil

  • 3

Delbert Latam i njegov sin Kajsen (6) vozili su se na rolerkosteru u mestu Amarilo, Teksas kada se dogodilo nešto zastrašujuće. Pojas koji je vezivao dečaka se naprasno otkačio i dečak je visio u vazduhu.

VOLITE DA SE VOZITE ROLERKOSTEROM? Evo kako izgleda smrt (VIDEO)

Otac je brzo povukao nazad preplašenog dečaka, i morao je da ga drži uz sebe do kraja vožnje. Sve to je snimio telefonom i postavio na svoj Fejsbuk profil.

- Ne baš tako sjajno veče za porodicu Latam. Pojas se odvezao, i Kajsen je visio iz korpe. Morao sam da ga držim do kraja večeri, a kada sam radniku obzebeđenja rekao šta se desilo, nije bio iznenađen, već je dodao da se to ponekad dešava - napisao je Delbert na svom profilu.

On je bio zaprepašćen onim što je čuo, tako da jedan od razloga njegovog "postovanja" ove priče jeste da se što više šeruje, kako bi ljudi bili upućeni u ono što se dešava u zabavnim parkovima, prenosi engleski Sun.

Priča je završila u medijima, a menadžeri parka su bili odlučni da isprave stvar, i vrlo brzo su mišolovku poslali na remont, dodajući joj ekstra bezbedne pojaseve, kako se ovakve neprilike ne bi više dešavale.

Pogledajte i video zastrašujuće vožnje na rolerkosteru:

(Telegraf.rs / Izvor: Thesun.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wild

    29. april 2016 | 08:19

    U takvom trenutku ti se jos setis i telefona?!

  • L

    29. april 2016 | 07:03

    Otac je andjeo. Kako je brzo odreagovao. Mogu misliti kako se prepao i uspeo je da ostane sabran zbog malog

  • Maculjak

    1. maj 2016 | 18:59

    Svaka čast ocu, ali se pitam kako je uspio u takvoj situaciji i da sve to snimi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA