Od 1. maja se kafići vikendom - ZATVARAJU U PONOĆ!

Duže radno vreme do 3 sata posle ponoći od 1. maja je dozvoljeno samo ugostiteljskim objektima koji su smešteni u poslovnim zgradama i na plovilima, a za to moraju da imaju posebnu dozvolu Gradske uprave za privredu

  • 13

U nedelju 1. maja počinje da se primenjuju odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i trgovina u Novom Sadu, a koja je usvojena u decembru.

Kafići će kao i do sada radnim danima moći da rade do 23 sata, a najveća promena je što im se radno vreme vikendom skraćuje za sat vremena pa će ubuduće moći da rade do 24h, prenosi portal 021.rs.

Duže radno vreme do 3 sata posle ponoći od 1. maja je dozvoljeno samo ugostiteljskim objektima koji su smešteni u poslovnim zgradama i na plovilima, a za to moraju da imaju posebnu dozvolu Gradske uprave za privredu.

Inače, od 1. maja bez prestanka će moći da rade ugostiteljski objekti na pumpama na ulaznim pravcima u grad, a non-stop rad je dozvoljen objektima brze hrane smeštenim u poslovnim zgradama, kioscima i barakama.

Grad je definisao i maksimalno radno vreme prodavnica, zanatskih radnji i objekata za priređivanje igrara na sreću od 6 do 24 sata, a benzinskih pumpi u samom gradu od 6 do 20 časova. Trgovinski objekti rad mogu da produže uz posebnu dozvolu Gradske uprave za privredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA