POTRAGA ZA MONIKOM (15) I IVONOM (17): Nestalo 7 maloletnika u poslednjih nedelju dana! (FOTO)

Hrvatska policija apeluje da svi koji znaju nešto o nestanku ovih maloletnika, prijave to lokalnoj stanici

  • 4

U Hrvatskoj je u proteklih nedelju dana nestalo sedam maloletnika. Najmlađi od njih ima samo 12 godina. Hrvatska policija apeluje da svi koji znaju nešto o njihovom nestanku, prijave to lokalnoj stanici.

NESTAO DEČAK - VAPAJ OČAJNOG OCA: Sine, odmah dođi kući tati, gde ti je i mesto!

Mark Mihaljinec (16) je u sredu 27. aprila krenuo iz vaspitnog doma Pahinsko Ivanec u nepoznatom pravcu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Međutim, ovo nije jedini slučaj nestanka maloletnika u poslednjih sedam dana u ovoj zemlji.

Foto: nestali.hr Foto: nestali.hr

Monika Brdarić (15) je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, tamnoplavu kosu i slabije je telesne građe. Ona se u nedelju, 24. aprila udaljila s adrese u Karlovcu, u nepoznato.

Hakija Ferizi (12) se u petak, 22. aprila udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato.

Viktorijo Grublješić (12) je visok 155 centimetara, ima crne oči i crnu kosu. On se u utorak, 26. aprila udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato.

Danijela Jelić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđe oči, smeđu talasastu kosu, okruglo lice i srednje je telesne građe. Ona se u sredu, 27. aprila udaljila s adrese u Vugrovcu, u nepoznatom pravcu. U trenutku nestanka imala je traperice, bež jaknu i belu majicu.

Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plave oči, plavu kosu, okruglo lice i slabije je telesne građe. Ona se u subotu, 23. aprila udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato.

Foto: nestali.hr Foto: nestali.hr

Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu ravnu kosu, okruglo lice i slabije je telesne građe. Ona se u utorak, 26. aprila udaljila s adrese u Križu u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi crnu jaknu, crne pantalone i patike.

Foto: nestali.hr Foto: nestali.hr

Mateo Oršuš (12) ima kestenjaste oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je telesne građe. On se u utorak, 26. aprila udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samoneko

    30. april 2016 | 10:55

    Strašno, šta je sa omladinom, užas,želim da svi budu pronađeni živi i zdravi, a roditeljima snagu i strpljenje

  • Mala

    29. april 2016 | 12:33

    Odose za regrutovanje u Siriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA