Pajtić pozvao demokrate da glasaju za listu DSS - Dveri

U političkom i programskom smislu DS u mnogo čemu ne slaže sa DSS i Dverima, ali da zbog principa demokratije poziva članove DS da na 15 biračkih mesta podrze listu DSS- Dveri

  • 38

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je danas članove i simpatizere da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta, 4. maja, glasaju za listu DSS - Dveri.

IZBORNI PREOKRET! KOALICIJA DVERI-DSS ISPOD CENZUSA ZA 1 GLAS?! Najnoviji rezultati izbora iznenadili su sve (FOTO)

Pajtić je, na vanrednoj konferenciji za novinare četiri opozicione liste, rekao da će se DS boriti da bude ispoštovano svačije pravo i svačiji glas.

On je najavio protest sutra ispred RIK-a i pozvao i Vuka Draškovića, Rasima Ljajića i Velimira Ilića, ljude sa kojima se DS, kako je rekao, devedesetih borila protiv krađe na izborima, da se pridruže protestu.

 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

HAOS I TUČA U IZBORNOJ KOMISIJI ZBOG CENZUSA! Pogledajte OBRAČUN Dveri i predsednika RIK (VIDEO)

Naveo je da se u političkom i programskom smislu DS u mnogo čemu ne slaže sa DSS i Dverima, ali da zbog principa demokratije poziva članove DS da na 15 biračkih mesta podrze listu DSS- Dveri.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istvan

    29. april 2016 | 15:38

    Pajticu sretao sam te u parku sa tvojom porodicom jednostavan obican covek si a sada potvrdjujes i da si veliki covek kada se udruze mocnici da nekog uniste jer se zbog necega boje da se ne otkrije ti pruzas ruku coveku srbijancu za spas bravo Pajticu glasajte za srbijanca Boska Obradovica

  • Kovac

    29. april 2016 | 15:44

    Svi su ranije pricali po coskovima Pajtic ovo ono ali sada si pokazao svoju velicinu podrskom srbijanca Boska Obradovica to je jedina prava srbijanska stranka i potrebna je u parlament a ne jednoumlje pa necemo povratak Josa Broza

  • Dr. za rock and roll

    29. april 2016 | 15:51

    Jos malo pa corka, COOORKAAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA