PLATA IZNAD PROSEKA, POVOLJAN STAN: U ovom mestu u blizini Srbije niko neće da gleda u ženska međunožja

Za obim posla koji postoji u porodilištu u Hrvatskoj treba minimum pet ginekologa zbog čega su vlasti raspisale konkurs za radno mesto na neodređeno vreme. Uz posao nude i gradski stan površine od 60 kvadrata po povoljnoj ceni

  • 10

U porodilištu u Pakracu u Hrvatskoj godišnje na svet dođe 500 novorođenčadi, međutim, bolnica na raspolaganju ima samo dva ginekologa. Još tri radna mesta su otvorena, ali ljudi jednostavno ne žele da se prijave za njih!

Ako znate da radite ovaj posao - čeka vas FENOMENALNO radno mesto u ITALIJI!

Za obim posla koji postoji u porodilištu u Hrvatskoj treba minimum pet ginekologa zbog čega su vlasti raspisale konkurs za radno mesto na neodređeno vreme. Uz posao nude i gradski stan površine od 60 kvadrata po povoljnoj ceni.

Međutim, niko se nije prijavio.

Dr. Slavica Klaić iz bolnice u Pakracu rekla je da uz dve doktorke imaju i jednu specijalizantkinju, a uz njih im ispomažu dva doktora ginekologa iz domova zdravlja i dvoje specijalista ginekologa iz bolnice u Slavonskom Brodu.

Prema rečima dr. Klaić, ginekolozi pakračke bolnice imaju veće plate nego u većim bolnicama jer imaju veći broj dežurstava i pripravnosti.

Većina manjih bolnica u Hrvatskoj, smatra ona, ima problem s nedostatkom doktora. Radna mesta u većim gradovima lakše se popune, dok manje sredine imaju problema sa privlačenjem takve radne snage.

(Telegraf.rs / Izvor: jutranji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA