TINEJDŽERKA MONSTRUM: Organizovala brutalno ubistvo bivšeg dečka, nesrećnog mladića polomili i zapalili (FOTO) (VIDEO)

Amber i troje tinejdžera su osuđeni na doživotnu robiju, dok je njen tadašnji dečko osuđen na smrtnu kaznu

  • 26

Amber Vrajt je osuđena za jedan od najgorih zločina koji je počinila mlada osoba u Americi. Ona je svog bivšeg dečka Seta Džeksona (15) namamila u klopku gde ga je sačekalo petoro tinejdžera, koji su ga pretukli, upucali, izlomili njegovo telo i zapalili.

Ovaj par je započeo vezu 2011. godine kada su se upoznali na Fejsbuku, ali njihova ljubav se brzo završila. Amber je za raskid krivila Seta i njegove navodne prevare. Ona je posle toga ušla u vezu sa Majklom, za kog je Set pričao da nije dovoljno dobar za nju, što je izazivalo bes kod partnera.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Set je došao do kamp-kućice u kojoj je živela Amberina prijateljica, jer su se dogovorili da se nađu iako su ga njegovi drugari upozoravali na sumnjive okolnosti. Čim je ušao u kuću, oni su ga napali. U napadu su učestvovali Amber, Majkl, Amberin polubrat Kajl Huper i Džastin Soto koji je u tom periodu imao dvadeset godina. Amber i Čarli su navodno stajale dok su njih trojica udarali Seta drvenim predmetima po glavi i telu. Majkl je brzo potom pucao u Seta, ali nije uspeo da ga ubije.

Foto: Marion County Sheriff's Office Foto: Marion County Sheriff's Office

Povređeni Set je pokušao da pobegne ali su ga zaustavili, pa je Majkl u njega ispalio još jedan metak. Zatim su ga ubacili u kadu i dokrajčili trećim metkom, a onda mu polomili kolena i spakovali u vreću za spavanje koju su zapalili u dvorištu.

Nakon što je jedan od tinejdžera priznao majci da je učestvovao u zločinu, policija je složila mozaik. Četvoro mladih, uključujući i Amber, osuđeno je na doživotno robiju , a glavni napadač Majkl Bargo na smrtnu kaznu.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sastre

    3. maj 2016 | 19:24

    Neka su bolesna nacija, ali imaju vrhunski pravosudni sistem. Ovdje bi dobili nekoliko godina, a ne bi ni odslužili sve.

  • Andrea

    3. maj 2016 | 19:42

    Svaka cast za pravosudni sistem ! Makar im je to kako treba.

  • Dejan

    3. maj 2016 | 19:54

    Sta li je nasao na ovoj pegavoj nakazi, lep decko, steta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA