Marjanovići otkrili da li im je stvarno ZABRANJENO DA NAPUSTE BORČU!

Marjanovići za naš portal kažu da pasoše imaju, da im ih niko nije oduzeo niti im zabranio kretanje, kao i da su sami svesni da je poželjno da budu kod kuće dok traje istraga

  • 21
Zoran, suprug ubijene Jelene sa ćerkom Janom i ocem Vladimirom

Foto: Milena Đorđević

Zoran i Vladimir Marjanović, suprug i svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović (32) demantovali su za Telegraf da im je zabranjeno da napuštaju Borču i Beograd dok traje istraga o ovom monstruoznom zločinu.

 

Oni za naš portal kažu da pasoše imaju, da im ih niko nije oduzeo niti im zabranio kretanje, kao i da su sami svesni da je poželjno da budu kod kuće dok traje istraga.

 

PRVI PUT U JAVNOSTI PROGOVORILA MAJKA UBIJENE JELENE: Mesec dana posle zločina, ovo je moja ISTINA! (VIDEO)

 

- Kretanje mi nije zabranjeno. Dete normalno vodim po gradu jer sam sad posvećen njoj maksimalno. Uglavnom je vodim u igraonice pošto to ona voli. Beograd nisam ni planirao da napuštam dok se slučaj ne reši - rekao je za Telegraf Zoran Marjanović.

 

U istom duhu govori i njegov otac a pevačicin suprug Vladimir Marjanović, koji ističe da im niko ništa tako nije savetovao.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

-  Niko nam ništa nije zabranio. Mi svi imamo pasoše a niko nam ih nije oduzeo. Sigurno da je poželjno da budemo kod kuće, a pošto nismo ni osumnjičeni to ne mogu ni da nam savetuju a ni zabrane. Ali, ponavljam, sigurno je poželjno da budemo ovde i mi to poštujemo i ne mrdamo odavde - rekao je Vladimir Marjanović za naš portal.

 

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

 

RAZNEŽIĆE I NAJTVRĐA SRCA: Evo šta je Zoran uradio na tačno mesec dana od Jelenine smrti! (FOTO)

 

Svekar tragično nastradale dodaje i da je njegovoj porodici savest čista.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Podrazumeva se da budemo ovde i mi smo tu čiste savesti za razliku od nekih tamo koji lažu da sam rekao ovo ili ono, da sam rekao kako smo z....... nekoga... To su reči koje, inače, ne koristim uopšte - napominje stariji Marjanović.

 

Pogledajte intervju sa Zoranom Marjanovićem, koji je svojevremeno uradila ekipa Telegrafa:

 

 

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi

    4. maj 2016 | 17:09

    Matori je nesto preterano radostan s' obzirom na celu situaciju...... Prija mu popularnost, ili u stilu "ne mozete mi nista"...??? Smeje se na skoro svakoj fotografiji... Hmmm........

  • Rosa

    4. maj 2016 | 17:11

    Nije mi jasno somo jedno,zbog cega bi je neko iz cista mira ubijo,ako porodica nije umesana u neke mracne i prljave poslove.Sve to stoji da je lepa,markantna,dobar vokal,ali na etradi ima i lepsi i talentovaniji,pa ne smetaju nikome.

  • Policajac is senke

    4. maj 2016 | 17:08

    Sto vise gledam ove njegove video intervjue sve vise sumnjav bas u njega! Pogleda na 4.51 ledi krv.... Gde nadje ovog patologa Jeco, dusice, andjele....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA