PUTINE SPASI NAŠU DECU: Vapaj pobunjenika u Siriji, žele da RAT PRESTANE

Pobunjenici, koji su protiv režima Bašara al Asada, poslali su pismo u kojem su napisali da žele da Putin zaustavi sukobe koji se trenutno odvijaju u Alepu

  • 11

Opoziciona politička partija u Siriji poslala je pismo Vladimiru Putinu u kojem od ruskog predsednika traži da zaustavi rat i terorizam u Siriji!

ŠTA JE TRAMP SVE REKAO O PUTINU: Iznenadićete se koje mu je reči uputio!

Ovo pismo je poslala stranka koja je "protiv" Bašala al Asada i oni žele da Putin zaustavi sukobe koji se trenutno odvijaju u Alepu.

Pismo su počeli sa naslovom: "Gospodine predsedniče, usta dece Alepa su puna zemlje".

- Deset dana i noći zaredom, gospodine predsedniče, usta dece Alepa su puna zemlje, umesto mleka, dok im kamenje i granate padaju po glavama i telima. Njihove majke i očevi jecaju i vrište pod ruševinama. Sa suzama u očima oni plaču da bi terorizam, koji čovečanstvo nije videlo u 7.000 godina svoje istorije, bio zaustavljen - piše u pismu koji potpisuje Barvin Ibrahim.

U pismu se takođe kaže da bi, ako bi Rusija i Sjedinjene Države radile zajedno, mir u Siriji brzo vratio.

Sjedinjene Američke Države i Rusija dogovorile su se da će pokušati da sarađuju sa stranama na terenu u Siriji kako bi primirje obuhvatilo i grad Alep, u kojem se prethodnih dana vode žestoke borbe, saopštio je danas Stejt department.

Dogovor je stupio na snagu minut posle ponoći u Damasku, rekao je portparol Stejt departmenta Mark Toner, naglasivši da je od tog momenta primećeno smanjenje nasilja u tim oblastima.

(Telegraf.rs / Izvor: Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    6. maj 2016 | 08:57

    Pobunjenici slusali amere i pokusali terorizmom da svrgnu Asada...a sada kada su dobili i dobijaju po nosu, kukaju Putinu. Ko im kriv sto su ispali glupi za medalju!

  • posavina

    6. maj 2016 | 08:27

    Nema stajanja dok se ne oslobodi Alep od dzihadista.

  • Rodoljub

    6. maj 2016 | 11:43

    Dosta je licemerja i bezobrazluka. Ako hocete da rat prestane, obratite se Amerikancima i trazite da ne naoruzavaju i ne pomazu teroriste - islamiste .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA