TEORIJA ZAVERE KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Jelenin ubica se obesio posle zločina?!

Prema saznanjima, čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru. Takođe, meštani Borče potvrdili su da u vreme ubistva zvezde "Granda" on nije izlazio iz kuće, i to je bilo veoma sumnjivo

  • 43

Više od mesec dana policija traga za ubicom pevačice Jelene Marjanović, koja je monstruozno ubijena, a čije telo je pronađeno u borčanskom naselju Crvenka, u kanalu pored nasipa. Pojavile su se spekulacije da je kriminalac iz Borče, čiji identitet policija nije saopštila, pronađen obešen u svojoj kući, a inspektori proveravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pevačice.

ISTRAGA SE PONOVO ŠIRI: Policija traži Jeleninog ubicu među bivšim robijašima!

Prema saznanjima, čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru. Takođe, meštani Borče potvrdili su da u vreme ubistva zvezde "Granda" on nije izlazio iz kuće, i to je bilo veoma sumnjivo.

- Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kada su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti rešen ubrzo. U pitanju je kriminalac, odranije poznat policiji. Istražuje se da li je on eventualno imao neke veze sa ubistvom pevačice - priča sagovornik blizak istrazi.

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

KO JE JELENIN UBICA? Policija traga za čovekom koji je na identičan način ubio staricu na nasipu pre 10 godina! (FOTO)

Takođe su se pojavile spekulacije da policija traga i za bivšim robijašem koji je pre desetak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je ubijena i Jelena Marjanović.

- U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj kući u blizini mesta gde je pronađeno i telo Jelene Marjanović. On je uhapšen i osuđen, a posle odležane kazne, pre tri godine pušten je iz zatvora - priča izvor, i dodaje da se za sada jedino on može dovesti u vezu sa ubistvom pevačice, i to zbog sličnosti izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen.

MUŽ UBIJENE JELENE: Ovo je jedina istina o pričama da SVEŠTENIK NIJE HTEO DA SAHRANI moju Jecu!

Telo monstruozno ubijene Jelene Marjanović, pronađeno je dan nakon nestanka u nedelju, 3. aprila u kanalu punom vode na nasipu u Crvenki. Obdukcija je pokazala da je ona usmrćena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu, usled čega joj je smrskana lobanja.

Policija je proširila istragu i na potencijalno interesantne osobe koje su u prošlosti počinile slične zločine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    7. maj 2016 | 12:59

    Znaci ne verujem sta pokušavaju da podvale građanima. Poštenije jw reci nesposobni smo ne znamo ko je.. sad ce bit on je ubio super slučaj riješen ..

  • BigFoot

    7. maj 2016 | 12:56

    Odlično! Sad samo njega proglasite krivim i vuk sit, ovce na broju, a žena ubijena. Nikom ništa.

  • Boris

    7. maj 2016 | 12:54

    E drzavo nasa..najlakse je sada suditi njega mrtvog.haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA