PROKUPČANI U ČUDU: Konj šetao nasred ulice, niko nije smeo da mu priđe (FOTO)

Konj je privukao pažnju, a i zabrinutost Prokupčana koji su u tom trenutku prolazili, jer se bez kontrole šetao po kolovozu

  • 10

Kod glavnog mosta u Prokuplju, koji je u samom centru grada u popodnevnim časovima tokom jučerašnjeg dana pojavio se konj koji je delovao prilično zbunjeno.

NAJLEPŠA SRPSKA LJUBAVNA PRIČA: On joj se udvarao, a ona ga je PREBILA. Čekao je, i posle 6 meseci se predomislila (FOTO)

On je privukao pažnju, a i zabrinutost Prokupčana koji su u tom trenutku prolazili, jer se bez kontrole šetao po kolovozu!

Kako su nam potvrdili svedoci, mnogima nije bilo svejedno što su morali da prođu kraj njega, plašeći se reakcije uplašene životinje.

I dok su ga automobili sa pažnjom zaobilazili, pešaci su pokušavali da ne uđu u njegov vidokrug, mnogi su zastajali da ga slikaju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Delovalo je da i sam konj oseća neprijatnost i da se ne snalazi baš najbolje na asfaltu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Oni koji svakodnevno prolaze preko ovog mosta viđaju konje kako pasu na keju kraj reke Toplice koja prolazi kroz centar grada, pa je verovatno to činio i ovaj, ali je malo odlutao!

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA