≫ 

BROD DUHOVA: Strašan prizor velikog teretnjaka nasukanog na obalu Liberije, bez posade i putnika (FOTO)

Panamska "Tamaja 1" poslednji put locirana je 22. aprila kod luke Dakar u Senegalu. Ovaj 64-metara dugačak tanker za prevoz nafte pojavio se na severnoj obali Liberije 4. maja, kada ga je primetilo lokalno stanovništvo

  • 1

Veliki teretni brod, pojavio se nasukan na obali Liberije, u blizini grada Robertsport. Na brodu nije bilo ni posade niti putnika, pa je prava misterija, kako se našao na ovoj obali, i šta se zapravo dogodilo. 

POSLEDNJE REČI LJUDI KOJE JE PROGUTAO URAGAN: Bili su na brodu, a onda je počeo haos (FOTO)

URAGAN POGODIO BAHAME: Nestao brod sa 33 osobe, komunikacija između ostrva prekinuta! (FOTO) (VIDEO)

Panamska "Tamaja 1" poslednji put locirana je 22. aprila kod luke Dakar u Senegalu. Ovaj 64-metara dugačak tanker za prevoz nafte pojavio se na severnoj obali Liberije 4. maja, kada ga je primetilo lokalno stanovništvo. U toku je istraga, a prema poslednjim informacijama brod ne predstavlja pretnju za ljude i životinje.

Pre nego što su došli predstavnici vlasti, sa tankera su nestali komunikacioni i ostali važni delovi. Zvaničnici su pronašli samo par dokumenata iz 2014. godine. Najverovatnije je vlasnik broda ostao bez novca i mogućnosti da plaća posadu, pa su napustili plovilo, prenosi "Dejli Obzerver" izjavu zvaničnika iz Obalske straže Liberije.

On je dodao da će biti ispitano na koji način je brod uplovio u teritorijalne vode Liberije i došao blizu grada Robertsport bez njihovog znanja.

Sumnja se da su brod napali pirati. Samo prošle godine 12 praznih brodova pronađeno je na u vodama Japana.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA